Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da yatırımlar ele alındı

Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı 46. Genişletilmiş Yerel Yönetimler Danışma Meclisi, Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde yapıldı. Yapılan toplantıda Darıca genelinde yapılan yatırımlar konuşuldu

Darıca'da yatırımlar ele alındı
26 Mart 2018 - 10:01
Toplantıya Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, İl yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe kongresinin ardından çalışmalara tüm hızlarıyla devam ettiklerini mahalle mahalle sokak sokak gezerek vatandaşlarla bir araya gelerek çözüm odaklı çalışmalar yaptıklarını ifade ederek seçim sandıkta kazanılır anlayışıyla seçime hazırlandıklarını ifade etti. Bıyık, ilçede eğitimde sağlıkta ve her alanda yapılan atılım yapıldığını ilçenin daha yaşanabilir hale gelmesi için gayret gösterdiklerinin altını çizdi.
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da konuşmasında Ak Parti’nin ülkdenin geleceğini şekillendirdiğini 20 yıldır bitirilemeyen projeleri bir bir hayata geçirdiğini vuguladı. Türkiye de bugüne kadar 50 km. tünel yapıldığını söyleyen Yaman, Ak Parti iktidarında ise bu rakama ulaşıldığını ülkenin her açıdan güçlendiğini vurulayan. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı Operasyonu nu da değerlendiren Cemil Yaman, ‘’ bu operasyon sivil halka hiçbir zarar vermeden başarı elde edildi. Bu başarıda en büyük etkenlerden biri de yerli ve milli silahlarımız.’’ dedi. 2019 seçimlerine de değinen milletvekili Cemil Yaman, ‘’seçimlerde herkese çok büyük görevler düşüyor. Yapılan hizmetleri partimizin bu ülkenin geleceği için ne kadar gerekli olduğunu halka çok iyi anlatmak gerek.’’ şeklinde konuştu.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da toplantıda göreve geldikleri günden yana yaptıkları ve yapmayı planladıkları projeleri sinevizyon eşliğinde anlattı. Karabacak yaptığı konuşmada ‘’ Biz duruşumuzla ve tavrımızla,Cumhurbaşkanımız izlediği yol neyse bizde onları yapmak zorundayız. Hepimiz ciddiyetle partimiz için başarılı işlere imza attık’’ dedi. Başkan Karabacak daha sonra yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında sunum yaptı. Karabacak’ın konuşmasının ardından danışma meclis divanı oluşturuldu. Toplantı basına kapalı devam etti.