Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Final'de demokrasi var!

Darıca Final Okulları kurumsal felsefesinin gereği tüm paydaşlarının söz, karar ve yetki hakkına saygıyı ilke ediniyor. Okul meclis başkanlıkları seçimini tamamlayan Darıca Final İlkokulu ve Ortaokulu meclis başkanları ile sınıf temsilcileri toplandı.

Darıca Final'de demokrasi var!
01 Kasım 2018 - 15:58
Toplantıya ;Sınıf temsilcileri ;Derin Berrak Balpınar /Ömer Aras Yıldırım/Ahsen Bilge Yavuz/Deniz Şamdan/Esma Berrin Acuner/Ahmet Efe Temel/Uygar  Demir/Yiğit Aslantaş/Ecem Özcan/İlayda Altay/Arhan Yıldırım/Mert Vaykul Yiğit Ürütürk /Meriç Ergin ile İlkokul Öğrenci Meclis Başkanı Kayra Egemen Bilgin Ortaokul Öğrenci Meclis Başkanı Harun Kaan Küçük katıldı. Toplantıya İlkokul Müdürü Ceyda Ramazanoğlu, Ortaokul Müdürü Murat Zengin, Rehberlik Servis Yön. Nilay Usta ve Genel Müdür Murat Kaya’da katıldı. Alınan kararlar doğrultusunda iyi bir sınıf ve okul ortamının demokratik iklim ile oluşup  olgunlaşacağı belirlendi. Her bireyin hak ve sorumluluklarına eşit mesafeli okul kültürünü birlikte oluşturmanın önemi değerlendirildi. 
Sınıf içi ve ortak kullanım alanlarımızı temiz ve düzenli kullanmak; Sorunları önce sınıf içinde ortak akıl ile çözmek; Öğretmen emeğine saygılı olmak, Tüm okul öğrencileri ile iyi iletişim içinde olmak, Gezi gözlem proje etkinliklerine katılmak, Sınıf içi sorunları önce meclis başkanına iletmek, Yeni öneri ve eleştirileri idareye bildirmek gibi maddeler görüşülüp karar altına alındı.