Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Özel Bilge Anaokulu'nu tanıttı!

Bölgemizin tanınan iş adamlarından İsmail Kurt’un kuruculuğunu yaptığı Özel Bilge Okulları bünyesinde açılan anaokulları basın toplantısı ile tanıtıldı.

Özel Bilge Anaokulu'nu tanıttı!
06 Kasım 2015 - 09:17

Bölgemizin kapsamlı eğitim kurumlarından biri olan Özel Bilge Okulları’nda tanıtım toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya Özel Bilge Okulları Kurucusu İsmail Kurt, Canan Kurt, Anaokulları Sorumlusu Seçil Seydioğlu, İlkokul Müdürü Nuray Bora katıldı. 

TÜRKİYE’DE İLK OLMAYI HEDEFLİYORUZ

Anaokulları ile ilgili bilgi veren Anaokulları Sorumlusu Seçil Seydioğlu, “3-6 yaş eğitim veriyoruz. Her altı ayda bir sınıf atlıyoruz. Her gün İngilizce dersimiz mevcut. Orta ve büyük gruplarda Almanca dersimiz var. TÜBİTAK BİLGEM ile yaptığımız iş birliği neticesinde ‘Dil Gelişim Atölyesi’ projesini hayata geçireceğiz. Türkiye’de bunu uygulayan ilkokul olmayı hedefliyoruz. İstasyon Mahallesi’ndeki anaokulumuzda 4 öğretmen, 3 hizmetli ve idari kadro ile birlikte 10 personel hizmet veriyor” dedi. 300 kişilik anaokulunda şuanda 4 sınıfta 50 öğrenci bulunuyor. Sınıflar yaş gruplarına göre belirlenirken, önümüzdeki yıl bu sayının artması bekleniyor.

SANAYİDE ANAOKULU VAR!

İstasyon Mahallesi 1460 sokakta bulunan Anaokulu’nun ardından gazeteciler TOSB bünyesinde açılan ve Özel Bilge Okulları tarafından işletilen sosyal proje anaokulunu da gezdi. Bu anaokulu hakkında bilgi veren okul sorumlusu Canan Ülker, 2 bin 500 metrekare kapalı alanı, 1.500 metrekare bahçesi bulunan anaokulumuz TOSB içerisinde hizmet veriyor. Burası sadece TOSB bünyesinde çalışanlara değil, halkımıza da açıktır. Biz anaokullarımızda sadece çocuklarının gününü geçirmek için değil, onların gelişimine ve eğitimine de katkı sunmak için çalışıyoruz” dedi.