Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Uğur'un burs sınavına büyük ilgi

Türkiye genelindeki tüm Uğur Okulları’nda 11-12 Ocak 2020 tarihleri arasında planlanarak yapılan “Darıca Uğur Ortaokulları ve Anadolu Lisesi“ için müracaatlarda rekor denecek sayıya ulaştı. Cuma günü başvuru sayısı 2000 kişiyi geçince Müraacatlar durduruldu.

Darıca Uğur'un burs sınavına büyük ilgi
14 Ocak 2020 - 10:37
4.5.6.7.8.9.10. ve 11. sınıflar için yapılan bursluluk sınavına Darıca’nın yanı sıra; Gebze, Çayırova ve Dilovası bölgelerinden de çok fazla talep olduğu gözlendi.
52 yıllık özel okul geçmişi ile velilere güven veren Uğur okulları, öğrencileri sınava hazırlarken , milli ve manevi değerlere bağlı, çağdaş ,yaratıcı, özgüveni yüksek bireyler yaratırken aynı zamanda hayata hazırlıyor.
Darıca Uğur Okulları Temsilcisi ve Okul Müdürü İrfan Yılmaz yaptığı açıklamada; “Darıca Uğur Okulları sağlam temeller üzerine çok ciddi bir kadro kurmuştur. Bu kadronun velilerimizin ve öğrencilerimizin son dört aydaki emeklerinin karşılıklarını Uğur Türkiye Geneli Deneme Sınavları ve Okulistik Türkiye Geneli Sınavları’nda elde edilen Türkiye ve Bölge birincilikleri doğru yolda olduğumuzu göstermektedir. Yaptığımız izmir escort bayan bu bursluluk sınavında her sınıfta %100, %75 ve %50 burs alacaklardır. Ayrıca sınava giren her öğrencimiz %10 indirim hakkına sahiptir” dedi.