Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı çocuklar, tiyatroya doyuyor

Açıldığı günden itibaren vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve kültür sanat etkinliklerinin vazgeçilmez durağı olan Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde hafta sonlarında sahnelenen çocuk tiyatroları ile çocuk sinemaları çocuklara keyifli hafta sonları yaşatıyor.

Darıcalı çocuklar, tiyatroya doyuyor
07 Kasım 2017 - 08:39
Tiyatro, sinema, stand-up, söyleşi, konser, sergi vb. etkinliklerle sanatseverlerin vazgeçilmez mekanı haline gelen Adnan Menderes Kültür Merkezi, özellikle çocuklar için düzenlediği hafta sonu etkinliklerinde adeta dolup taşıyor. Hafta sonu iki seans halinde sahne alan Abur Cubur Tavşan isimli Çocuk Tiyatrosu ile Kaptan Cingöz Macera Peşinde isimli çocuk sinemasına çocukların ilgisi yoğun oldu.
 
Hafta içi Okullara Özel Program
Hafta sonları çocuklara yönelik tiyatro ve sinema gösterimlerinde salon tamamen dolarken, hafta içinde de belirli günlerde değişik okullardan taşıma sistemiyle öğrenciler getirilerek sinema ve tiyatrolardan istifade ettiriliyor. Ayrıca geçtiğimiz yıllarda yapılan uygulamayla ilçe genelinde konferans salonu olan ilk ve orta okulların tamamında öğrencilere ücretsiz tiyatro gösterimi yapan Darıca Belediyesi bu uygulamayı bu yıl da devam ettirmeyi planlıyor.