Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kapalı Pazar bayrama hazır!

CHP Darıca Belediye Meclis Üyeleri Aydın Işık, Özkan Sarıtoprak, Tuncer Saltaş ve Osman Demir Darıca Cami Mahallesi’ne yapılan kapalı pazar inşaatını incelediler.

Kapalı Pazar bayrama hazır!
28 Haziran 2019 - 14:02
Kapalı Pazar inşaat alanına giderek yetkililerden bilgi alan meclis üyeleri çalışanlara da kolay gelsin dileklerini iletti. Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili açıklama yapan CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, “Darıca Cami Mahallesi’nde yapımına devam edilen Darıca Kapalı Pazar alanındaki çalışmaları yerinde inceledik. Yetkililerden bilgi alarak kapalı pazarın ne zaman hizmete gireceğini sorduk. Çalışmaların büyük bir hız kazandığını söyleyen yetkililer, kapalı pazarın Kurban Bayramı’na kadar tamamlanacağını belirtti. Biz her zaman Darıca halkının yararına olacak projelerin yanındayız” dedi. 

OTOPARK OLARAK DA HİZMET VERECEK
Darıca Cami Mahallesi’ne yapılan kapalı sabit pazarla birlikte merkez mahallelerdeki pazar sorununu çözülecek. Alt katı kapalı otopark olacak hizmet verecek olan Kapalı Pazar Yerinin üst katı tamamen kapalı olarak hizmet verecek. Binanın alt katına ise 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. Kapalı Semt Pazarının kurulmasıyla birlikte pazartesi ve perşembe günleri kurulan pazar yerlerinin buraya taşınması planlanıyor.