Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karaosmanoğlu; Cumhuriyetimizin 95. Yılı kutlu olsun

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıldönümünde yayınladığı mesajda “95 yıldır ilk günkü coşku ve heyecanla milli şuurla Cumhuriyetimizi yine tek yürek kutlamanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz ”dedi.

Karaosmanoğlu; Cumhuriyetimizin 95. Yılı kutlu olsun
28 Ekim 2018 - 23:11

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. “Cumhuriyetimiz, yüce milletimize sunulmuş en büyük armağandır, yegâne bir emanettir” diyen Başkan Karaosmanoğlu şöyle devam etti: 

“Cumhuriyet millete ve milli egemenliğe dayanmaktadır. Bu milletin hiçbir boyunduruk altına alınmayacağının ve güçlü yarınlara yürüme iradesinin en büyük nişanesi 29 Ekim’dir. Aziz milletimiz, tarihte olduğu gibi bugün de söz konusu vatan olduğunda canını siper edebileceğini gerek 15 Temmuz darbe girişimine, gerekse bugünkü ekonomik yaptırımlara karşı verdiği topyekûn mücadele ile tüm dünyaya göstermiştir. Sayısız savaşlara rağmen büyük destanlar yazmış, büyük zaferler kazanmış ve Cumhuriyetle taçlanmış olan bu milleti, başarıya taşıyan top tüfek değil, birlik ve beraberlik ruhu olmuştur. 2023 yılı, yani cumhuriyetimizin 100'üncü yılında da bugün bulunduğumuz noktadan çok daha ileride atalarımızın kanıyla suladıkları topraklarda cumhuriyeti yaşatacağız. Bu vesile ile bize bu cennet vatanı armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşları ve vatan uğruna canını vermiş tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum”