Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KOGSAB, belediyelerin basın müdürlerini ağırladı

Ülkemizde bir ilk olan Kocaeli Gazete sahipleri Birliği, birlik binasında Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası belediyelerinin basın danışman, müdür ve sorumlularını ağırladı.

KOGSAB, belediyelerin basın müdürlerini ağırladı
21 Mayıs 2013 - 08:14
KOGSAB’ın daveti üzerine  gerçekleşen toplantıya  Gebze Belediyesi Basın Danışmanı Gürsel Şanlı, Darıca Belediyesi Basın Sorumlusu Bülent Anar,  Dilovası Belediyesi Basın Müdürü Cemil Memiş, Çayırova Belediyesi Basın servisinden Emre Palaz katıldı.KOGSAB başkanı Kenan Höbek’in yanı sıra  Genel Sekreter Erol Polat, Yönetim kurulu üyeleri İsmail Kadı, Adnan Üner, Türker Demirci ve Suat Malkoç’n da katıldığı görüşmede, birliğin kuruluş süreci, amacı, hedefleri  konusunda basın müdürlerine  ayrıntılı bilgiler verildi.

BİRLİĞİN AMACI ANLATILDI
Toplantıda konuşan Kenan Höbek, “Basın müdürlerini davet etmemizin nedeni, meslekdaşlarımız olarak gördüğümüz bu arkadaşlara birliğimizin ilkelerini, hedeflerini ve toplumun her kesimi ile olduğu gibi belediyelerle olan ilişkilerimizi bizzat anlatmaktır. Birliğimizde, 12 gazete temsil edilmektedir. Kapımız herkese açıktır.  Birliğimiz ne kimseye karşı ne de kimseyi savunmak için kurulmuştur. Gazeteciliğin hem etik değerlerine sahip çıkmak hem de gazeteler arasında ekonomik dayanışmayı sağlamak için kurulduk. Kentimize önemli katkılar sunacağımıza inanıyoruz. Belli bir program dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplumun her kesiminden büyük destek görüyoruz.” dedi. Höbek, katılımlarından dolayı Belediyelerin basın müdürlerine teşekkür ederken,  bilgilendirmek amacıyla ilk fırsatta belediye başkanlarını da ağırlamak istediklerini ifade etti.
Birlik hakkında çeşitli sorular soran basın görevlileri de davetten ve kendilerini bilgilendirme nezaketini gösterdiklerinden KOGSAB’a teşekkür etti. Ayrıca, Müdürler, KOGSAB tarafından basın toplantıları için hazırlanan basın merkezini de beğendiklerini ifade ettiler.