Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca, daha da değerlenecek!

Güzide ilçemiz Darıca; İstanbul, Yalova, İzmit, Bursa, Sakarya gibi bir çok yere yakın bir konumda. Önümüzdeki yıllarda oldukça değerli olacağa inanılan bu bölgenin en güzel ilçesi olan Darıca’nın gayrimenkul fiyatları artacak mı ? Gayrimenkulde yıldızı parlayan Darıca'nın gayrimenkul nabzını elinde tutan Serhat Zengin ile konuştuk.

Darıca, daha da değerlenecek!
12 Eylül 2013 - 08:39
 Bölgenin gayrimenkul nabzını elinde tutan Serhat Zengin Darıca'nın 5 yıl içinde daha da büyüyeceğini kaydederek, nüfusun 250 bini geçeceğini söyledi. Zengin açıklamasının devamında "Bir zamanlar Anadolu insanı için toprak, bir tek İstanbul'da ‘altın' değerindeydi. Yanıldıkları söylenemez. İstanbul, bugün dünyada gayrimenkulun en hızlı değer kazandığı kentlerin başında geliyor. Yüksek prim potansiyeli de her zaman tazeliğini koruyor. Üstelik, bu potansiyel ve değerlerdeki artış, sadece İstanbul ile sınırlı değil. Artık Darıca'da da toprak ‘altın' değerine kavuştu.  Tamam, gayrimenkul, uzun vadeli olmak koşuluyla her dönemin en kârlı ve risksiz yatırm aracı. Fakat bir gayrimenkul yatırımcısını, karar verme aşamasında çok kritik bir adım bekliyor. "Caddenin bu tarafının mı, yoksa öbür tarafının mı geleceği daha parlak?" İşte bu soruyu doğru yanıtlayabilen kişi, yaptığı yatırımın karşılığını birkaç yıl içinde fazlasıyla alıyor. İlçemiz Darıca'da son yıllarda oldukça rağbet gören bölgelerden.  Artık Darıca'nın taşı toprağı,daha kıymetli hale geldi. Darıca'dan Gebze'ye kadar olan bölgede tüm arazilerin fiyatları, son iki yılda kat kat yükseldi. 
 
DARICA 5 YIL İÇİN DAHA DA BÜYÜYECEK
"4-5 sene önce Darıca'daki gayrimenkul fiyatları daha ucuzken, günümüzdeki fiyatlar en az 2 katına yükseldi. Çevrede yaşayan vatandaşların müthiş bir Darıca ilgisi var. İlçemizin nüfusu 5 yıl içinde 250 bini geçecek. Bu çok ciddi bir sayı. Buradaki gayrimenkul fiyatları ister istemez tavan yapacak. Bölgemiz zaten Marmaray, Gebze - İzmir Köprülü Otoyolu, Metro gibi bir çok projelere ev sahipliği yapacak. Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen vatandaşlarımız, 5 yıl sonra çok geç kalmış olabilir"
 
HER EMLAKÇIYA GÜVENMEYİN
"Bölgenin değeri arttıkça, dışarıdan gelen müteahhit ve emlakçılarda çoğaldı. Bazı müteahhit ve emlakçılar, vatandaşlarımızı dolahdırmaya yönelik herşeyi yapıyor. Bu bölgede yatırım yapacak olan insanlarımızın bu kişilere kanmaması için, bölgenin tanınmış inşaat şirketlerine danışması lazım. Vatandaşlarımıza her konuda yardımcı olabilmek adına, benim kapım herkese açık" dedi.