Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Törk neden atanmadı?

CHP’de Parti Meclis toplantısında Derince, Darıca ve Gölcük ilçelerine başkan adaylarının ataması gerçekleştirildi. İl başkanlığı tarafından genel merkezden yazılı olarak ataması istenen 3 ilçenin dışında Darıca ilçesi de bulunuyordu. Ancak Darıca’nın tek aday adayı Yakup Törk’ün ataması henüz gerçekleşmedi.

Törk neden atanmadı?
25 Ekim 2018 - 09:32
CHP’de Parti Meclis toplantısında Derince, Darıca ve Gölcük ilçelerine başkan adaylarının ataması gerçekleştirildi. CHP gerçekleştirdiği PM toplantısında 100 belediye başkan adayını belirledi. 
PM’de alınan karara göre Kocaeli’de de 3 ilçenin belediye başkan adayı resmen belirlendi. Genel Merkez tarafından Derince Belediye Başkan adaylığına Sertif Gökçe, Gölcük Belediye Başkan adaylığına İsmet İşeri ve Dilovası Belediye Başkan adaylığına Kemal Memiş atandı. İl başkanlığı tarafından genel merkezden yazılı olarak ataması istenen 3 ilçenin dışında Darıca ilçesi de bulunuyordu. Ancak Darıca’nın tek aday adayı Yakup Törk’ün ataması henüz gerçekleşmedi.
 
YAKUP TÖRK: ATAMA 
YAPILMASINI BEKLEYECEĞİZ
Konu ile ilgili  konuşan CHP Darıca eski İlçe Başkanı ve Darıca Belediye Başkan aday adayı Yakup Törk, “İl başkanlığı tarafından genel merkeze yazılı olarak 4 ilçenin atamasının yapılması istendi. Bu 4 ilçenin arasında Darıca da yer alıyordu ancak diğer 3 ilçenin ataması yapılırken Darıca’nın ataması yapılmadı. Genel merkez tarafından neden Darıca’nın atamasının yapılmadığını bilmiyorum. Darıca’da başka aday yok. Atama yapılmasını bekleyeceğiz” açıklamalarında bulundu.