Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KARABACAK'TAN KADİR GECESİ MESAJI

KARABACAK’TAN KADİR GECESİ MESAJI

KARABACAK'TAN KADİR GECESİ MESAJI
01 Temmuz 2016 - 12:51
Hepimiz için yenilenme vesilesi olan Mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşarken,  bir kez daha Kadir Gecesi’ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı bu gece tüm İslam Alemi için büyük önem taşımaktadır. Bizleri Hakk”a, adalete, ahlaklı ve faziletli olmaya çağıran; insana insan olarak yaşayabilme hakkı tanıyan, rahmet yüklü Kuran-ı Kerim’le olan bağımızı güçlendirdiğimiz kadar bin aydan daha hayırlı bu gecenin kıymetini bilir, bu sayede hayatımıza anlam katabiliriz. Günümüzde maalesef Kuran-ı Kerim’in rahmet yüklü mesajlarını idrak edemediğimiz için biz  Müslümanlar başta Filistin olmak üzere dünyanın değişik yerlerinde felaketler yaşıyoruz.
Ülkemizde yaşanan terör olaylarında şehit olan asker polis hayatını kaybedenlere ve geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanında yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden insanlara rahmet diliyor yaralılara acil şifalar niyaz ediyorum. Ülkemiz üzerinde oyun oynamaya çalışan şer odaklarını ve masum insanların canını yakan terörist ve terör yandaşlarını kınıyor ve bu müstesna gecede dualarımızda ülkemizin birliğine ve beraberliğine de yer vermeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemiz olmak üzere bütün İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini en güzel duygularla tebrik ediyor; bu mübarek gecesin feyz ve bereketinden herkesin nasiplenmesini temenni ediyorum’’dedi.