Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sıralamaya tepki gösterip istifa etti!

Sırasöğütler Mahallesi’nde iki dönem muhtarlık yapan ve Ak Parti İlçe teşkilatında çeşitli görevlerde bulunan Önder Baysal, Belediye Meclis Üyesi adaylığında 24. sıraya konulmasına tepki göstererek adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Sıralamaya tepki gösterip istifa etti!
19 Şubat 2019 - 12:46
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli idareler Seçimleri’nde Darıca Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Aday Adayı olan ve dün açıklanan listede kendisine 24. sırada yer bulan Önder Baysal, bu sıralamayı hak etmediğini belirterek, meclis üyesi adaylığından çekildiğini belirtti.
Önder Baysal gazetemize yaptığı açıklamada, ‘’ 9 bin 250 nüfusa sahip Sırasöğütler Mahallesi’nde 2 dönem muhtarlık yapmış biriyim. Bunun yanı sıra Ak Parti Teşkilatlarında yer alarak gece gündüz çalıştım, buna rağmen partisi için çalışmayanları, dedikodu yapanları, Ak Parti’yi yıpratmaya çalışanları iyi bir sıradan aday gösterirlerken beni seçilemeyecek bir yerden 24. Sıradan meclis üyesi adayı yaptılar. Ben bunu hak etmediğimi düşünüyorum.’’ dedi.
 
Artık il ve İlçe teşkilatlarıyla işim olmaz!
Meclis Üyesi Adaylığı konusunda istifa dilekçesini teşkilata ve YSK'ya verdiğini söyleyen Önder Baysal, İl, İlçe ve Mahalle Teşkilatlarını bundan böyle desteklemeyeceğini ifade ederek, ‘’Ben Reisçiyim, reisin izinden daima yürüyeceğim, ancak en alttan, en üste kadar hiç bir Ak Parti Teşkilatı’na destek vermeyeceğim’’ dedi.