Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çetinkaya; Darıcalı seçmeni Ak Parti ve CHP arasında seçim yapmak mecburiyetinde bırakmayacağız!

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya yaptığı açıklamada ''Darıcalı seçmeni Ak Parti ve CHP arasında seçim yapmak mecburiyetinde bırakmayacağız. Adayımızı en kısa zamanda açıklayacağız'' dedi.

Çetinkaya; Darıcalı seçmeni Ak Parti ve CHP arasında seçim yapmak mecburiyetinde bırakmayacağız!
31 Ocak 2019 - 10:55
Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya bir açıklamada bulundu. Çetinkaya yaptığı açıklamada ''Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı olarak Türkiye’nin heryerinde olduğu gibi seçimi geçiştirmek için değil, seçimi kazanmak için kazanabilecek bir aday ve kadro ile Darıca'da seçime gireceğiz. Darıca'da sadece iki parti seçime giriyormuş gibi bir hava estirilmektedir. Sanki Ak Parti ve CHP dışında bir seçenek yokmuş gibi bir algı oluşturulmaktadır. Ancak bu algılar gerçeği yansıtmamaktadır.
Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı olarak istişarelerimizin sonuna yaklaştığımızı, Darıcalı seçmeni Ak Parti ve CHP arasında bir seçim yapmak mecburiyetinde bırakmayacağımızı, seçmenin gönlünü fethedecek ve hakettiği yönetimi kendilerine sunacak Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi Adaylarımızı en kısa zamanda açıklayacağımızı kamuoyuna sunarız'' dedi.