Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bülbül vefat etti

Gebze Şoförler Odası’nda 28 yıl başkanlık yapan, Gebze Belediye Meclisi eski Üyesi ve CHP Dilovası İlçe yöneticisi İsmail Bülbül vefat etti.

Bülbül vefat etti
17 Ekim 2018 - 14:16

Odada 28 yıl boyunca kesintisiz başkanlık yapan; Gebze Belediye Meclisi (1999 – 2004) eski üyesi ve CHP Dilovası İlçe Örgütü yönetim kurulu üyesi İsmail Bülbül’ü kaybettik. Gebze’nin yerel eşrafından olan İsmail Bülbül bugün (17 Ekim Çarşamba) Dilovası’na bağlı olan Demirciler Köyü’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Kalp rahatsızlığı olan İsmail Bülbül bir süre önce KOÜ Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde anjiyo olmuş; operasyon 24 Haziran Milletvekili seçimlerinden CHP’den Kocaeli Milletvekili Adayı Prof.Dr.Muhip Kanko tarafından yapılmıştı. Daralan aort damarları açıldıktan sonra taburcu edilen Bülbül, kalp kapakçığına yönelik ikinci bir ameliyata hazırlanıyordu.

İSMAİL BÜLBÜL KİMDİR?
1947 yılında dünyaya gelen İsmail Bülbül, 28 yıl boyunca Gebze Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığını sürdürdü. Aktif siyasette DSP’de de yer alan İsmail Bülbül, Gebze Belediye Meclis Üyeliği’ne bu partiden 1999 yerel seçimlerinde seçildi. Remziye Bülbül ile evli olan İsmail Bülbül; Zeynep, Mücahit ve Hilmi Bülbül’ün babaları idi. Dört torun sahibiydi.