Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze Center indirim sokağı başlıyor

Gebze Center, geleneksel ‘İndirim Sokağı’ etkinliği ile ziyaretçilerine indirimli alışverişin kapılarını açıyor. Gebze Center ziyaretçilerini, 21 Mart-8 Nisan 2018 tarihleri arasında onlarca markanın büyük indirimlerinin yer aldığı ‘İndirim Sokağı’na bekliyor.

Gebze Center indirim sokağı başlıyor
21 Mart 2018 - 08:59
 
Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, geleneksel hale gelen ‘İndirim Sokağı’ ile tüm ziyaretçilerini indirimli alışverişe davet ediyor. Her yıl düzenlenen; özel indirimler, ürünler ve sürprizler içeren İndirim Sokağı, Gebzelileri avantajlı alışveriş deneyimiyle buluşturacak. Gebze Center, 21 Mart-8 Nisan 2018 tarihleri arasında, ziyarete açık olacak olan İndirim Sokağı’yla ünlü markaların outlet ve sezon sonu ürünlerini ziyaretçileriyle bir araya getirecek. 
 
Kampanya dahilinde ziyaretçiler; Sanbe, Hummel, Centone, Toyzz Shop, Greyder, Özdilek, Hatemoglu, Boyner, Tudors, Süvari, Bernardo, Dagi, Loft, Mia Bag, Arena, Daffari,Defacto, Deichmann, Lescon,İdil Baby, Mudo,Shuev, Koçtaş ve Altınyıldız gibi birçok ünlü markanın ürünlerine indirimli şekilde ulaşırken özel ürünlerin sahibi olma fırsatı da yakalayacak. 
 
Gebze Center, indirimli alışverişin keyfini çıkartmak isteyen tüm Gebzelileri 21 Mart-8 Nisan tarihleri arasında zemin ve 1. Kat’ta kurulacak ‘İndirim Sokağı’ etkinliğine bekliyor.