Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık; İnsan odaklı belediyecilik yapacağız

Cumhur İttifakı Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Cumhuriyet Meydanındaki mitinkte yaptığı konuşmada göreve geldiklerinde önceki belediye başkanlarının yaptığı hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

Bıyık; İnsan odaklı belediyecilik yapacağız
30 Mart 2019 - 21:15

Alanı dolduran partililere seslenen Muzaffer Bıyık şöyle devam etti;’’ 15 yılda Darıca da çok sayıda hizmetler yapıldı. Bizde göreve geldiğimizde yenilerini ekleyeceğiz, biz yolların yanı sıra metrodan bahsediyoruz. 1 Nisandan sonra insan odaklı belediyeciliğe başlayacağız. Şeffaf ulaşılabilir ben değil biz olgusuyla görev yapacağız. Darıcaya onu bunu yapacağız demiyoruz

Biz MHP ile ittifak yaptık meclis üyeleri var aramızda onlarda HDP ile ittifa yaptılar bunu sorduk kendilerine henüz bir cevap alamadık kendilerinden. Buna en iyi cevabı milletimiz sandıkta verecektir. Sizlere olan inancım tamdır. CHP’ye destek vermeyeceğine inanıyorum hepinize Cumhur ittifakına destek vermeye davet ediyorum.

Yüzde 60’lardayız, Darıca’da hiçbir şey yapılmadı diyorlar Allah’tan korkun diyorum. Bizlerin yaptıkları eserlerde çalışmalar yapıyorlar. Rüyalarında bile göremeyeceği yüzde 60’lardan bahsediyorlar yarın akşam bu meydanda onlara nasıl yüzde 60 oy alınırmış nasıl şölen yapılırmış göstereceğiz. Onlar konuşur Ak Parti yapar. Biz icraat yapmak için göreve talibiz. Aslolan sandıktır. Seçim sonuçları açıklanır açıklanmz bu meydana en son biz geleceğiz.