Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bizimkiler madalyaları topladı

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Karate Takımı 04/07 Ağustos tarihleri arasında Erzurum’da yapılan 13.Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonası’nda aldığı başarılı sonuçlarla ilerisi için ümit verdi.

Bizimkiler madalyaları topladı
11 Ağustos 2016 - 20:27
Yenişehir Buz Pateni Salonu’nda düzenlenen Palandöken Şampiyonası’nda 30 ülkeden yaklaşık 2000 sporcu 64 kategoride şampiyonluk için mücadele ederken 
Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü aday kadrosu takım klasmanında yıldız bayanlarda birinci, ümit erkekler ve genç erkeklerde ikinci, genç bayanlarda ise üçüncü olarak önemli bir başarı elde etti.
Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk’le birlikte aldıkları madalyalarla Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı ziyaret eden antrenör ve sporcular daha büyük başrılar için söz verirken Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk, “atletizmde elde ettiğimiz başarıların ardından karate branşında da bölgemizi en iyi şekilde temsil etmek ve bölgemizdeki çocuklarımıza destek olmaya çalışıyoruz bundan sonraki süreçte gençlerimizi spora kazandırmak için çalışacağız.” diyerek gençleri tebrik etti.
 
MİNİ OLİMPİYAT KÖYÜ KURUYORUZ
Antrenör ve sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise “Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü bünyesinde faliyetlerine başladığımız karate takımımız hem yerel anlamda hem de ülke anlamında girdiği müsabakalarda önemli başarılar almaya  başladılar. Minikler,yıldızlar,gençler ve büyükler kategorilerinde yüzlerce sporcumuzun bu branşa büyük bir ilgi duyduğunu görüyoruz.
Bu gençleri spora yönlendirerek ruhen ve bedenen sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayacağız. Aynı zamanda sporda marka kent olma yolunda her geçen gün yeni mesafeler kateden ilçemize de karate branşı değer katacaktır. Darıca’da kuracağımız Mini olimpiyat köyümüzün çalışmalarını şekillendirdik. Yaklaşık 80 dönümlük bir alana kurulacak olan mini olimpiyat köyünden ilçemizdeki ve bölgemizdeki gençlerimiz istifade edecektir. Milli takımlarda yarışacak sporcuların buralardan çıkması için çaba sarfediyoruz.
Gençlerimizin kamp yapabilecekleri şekilde inşallah 2018 yılı içerisinde bu tesisimizi hayata geçirmeyi planlıyoruz.” diyerek düşüncelerini açıkladı.