Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

'UFAK TEFEK HIRSIZLIKLARI BÜYÜTÜYORLAR'

17-25 Aralık 2013’de Ortaya çıkan yolsuzluklarla ilgili ses kayıtları için “montaj olduğunu hissediyorum” açıklamasıyla gündeme gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık; yolsuzluk iddialarına karşı ilginç bir savunma yaptı.

'UFAK TEFEK HIRSIZLIKLARI BÜYÜTÜYORLAR'
15 Aralık 2014 - 08:43
Yolsuzluklara karşı, yapılan yolları gösteren Işık; yol ile yolsuzluğun bir arada olamayacağını belirterek, “Varsa ufak tefek hırsızlıklar falan filan, onu da büyütüp şey yapmaya çalışıyor” dedi. 
 
AKP Adapazarı İlçe Kongresi’nde konuşan Bakan Işık, hükümetle ilgili yolsuzluk iddialarına değindi. Yolsuzluğun yapıldığı bir ülkede yol yapmaya paranın kalmayacağını söyleyen Işık, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz yol yaptıkça birileri bizi yolsuzlukla suçlamaya kalktı. Değerli arkadaşlar, yolla yolsuzluk bir arada olmaz. Eğer bir yerde yolsuzluk yapılıyorsa yola kaynak bulamazsınız. Yol yapmaya para kalmaz. Bütün kaynaklar yolsuzluğa gider. Eğer bir yerde yol varsa demek ki, kaynaklar yolsuzluğa değil, yola gidiyordur. 100 kilometre yol yapan bir ülke eğer 12 yılda 17 bin 500 kilometre yol yaptıysa, demek ki yol var. Yol varsa burada yolsuzluk olmaz. Varsa ufak tefek hırsızlıkları falan filan, onu da büyütüp şey yapmaya çalışıyor. Ona da karşıyız. Onunla ilgili de her türlü mücadeleyi veriyoruz. Önümüzdeki dönemde inşallah yolsuzluklarla mücadelede çok daha etkin tedbirleri yürürlüğe koyacağız”dedi.