Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Güzeloğlu, Darıca huzur evini ziyaret etti

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte Gazeteciler Cemiyeti Hikmet Memduh Kızılağaç Darıca Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Vali Güzeloğlu, Darıca huzur evini ziyaret etti
23 Aralık 2014 - 08:11
 
Darıca Huzurevi ziyaretinde; Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile eşi Ayşe Güzeloğlu’na Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve eşi, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve eşi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol eşlik etti.
 
Darıca Huzurevi sakinleri tarafından kapıda karşılanan ve çiçek takdim edilen Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, huzurevi sakinleriyle sohbet ederek onlara aldıkları hediyeleri verdiler.
 
Darıca ilçemizde böyle huzur dolu ortamda, siz değerli büyüklerimle tanışmaktan, ellerinizi öpmekten, sizlerle el sıkışmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Vali Hasan Basri Güzeloğlu, huzurevi sakinlerine yaptığı konuşmada; ”Burası çok güzel bir model, Gazeteciler Cemiyetimizin bir sosyal sorumluluk gereği, 1993 yılında arsası üzerinde inşa edip, işletmesini ve sürdürülmesini devletimize verdiği, devletimizin de o günden alıp aynı güzelliğe, güzellik katarak, sizlere güzel hizmet sunarak, bugüne getirdiği bir hizmet. Böylesi güzel bir işbirliği sonrasında da sonuç güzel olmuş, sizler bu huzurevinizde huzur içinde kaldıkça, bizler de mutlu olacağız. 
 
Bütün çalışmalarımızın temelinde, özünde insan ve insana dönük bir anlayış var. O anlayış insanı her türlü hizmetin merkezine alan, onun hayatını her geçen gün daha iyi ve güzele taşıyan, devletin bütün kurumları olarak her insanımıza ayrım gözetmeksizin, eşit herkesin beklentisine karşılamaya dönük, herkesi birinci sınıf vatandaş olarak kabul eden, hizmet sunan bir anlayış. 
 
“Hayır dualarınızı almak istiyoruz”
 
Bu hizmetleri yaparken, sizler gibi özellikle büyüklerimizin belli bir yaş grubundaki bizler için çok değerli olan her birimizin saygı duyduğu toplumuzun büyüklerimizin de bu çatılar altında bulunması. Biz her akşam hemen hemen sosyal güvenlik anlamında ilimiz bünyesindeki kurumlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu bazen yuvalar oluyor, çocuklarımızın kaldığı yuvalara gidiyoruz. Kimi zaman Rehabilitasyon gerektiren engelli çocuklarımızın, gençlerimizin hizmet aldığı yuvalara gidiyoruz. Kimi zaman çok anlamlı ve gerekli olan kadınlarımızın sosyal anlamda buluştuğu bizim açımızdan önemli merkezlere gidiyoruz. Çoğu zaman siz büyüklerimizi ziyaret edip, ellerinizden öpüp, hayır dualarımızı almak istiyoruz. 
 
Çünkü bizler kamu hizmeti verenler, gerçekte ailelerinden uzakta, çalıştıkları yerde ailesi olan insanlarız. Her birimizin şüphesiz büyükleri var ama onları, çok görme şansına sahip değiliz. Sizler aynı zamanda bizim ailemizin de büyüklerisiniz. Sizleri ziyaret ederken, bu mutluluğu da yaşıyoruz. Ama hepsinde şunu görüyoruz, Allah devlete ve millete zeval vermesin. Birlik ve beraberliğimizi daim etsin, bu çatılar altında, bu sorumluluk altında, sizlerin huzur içinde yaşaması, bu çabaların sürmesi hep bunlara bağlı. 
 
“Burada çok güzel ortam var”
 
Bugünde burada çok güzel bir ortam var. Ama bilin ki bir yerin güzelliği nerede olduğu değil, binasının ne olduğu değildir, içinde olanların mutlu olması çalışan ve yaşayanların aynı gönül diliyle konuşması ve anlaşması. Burada çalışanların hepsinin yüzü gülüyor, o zaman burası hepiniz için mutluluk veren bir merkez. 
 
Hepimizin tek bir amacı var, sizin arzularınızı karşılamak, sıkıntılarınızı aşmasını sağlamak, daha iyisini size sunmak ve sadece sizden duanızı almak” diyen Vali Güzeloğlu Huzurevi sakinlerine sağlık, huzur dolu, nice günler temennisinde bulundu.