Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Erişler Şelale Park ve Sosyal Tesisleri açıldı

Çayırova’nın sosyal yaşam alanlarının oluşumunda büyük rol alan Sosyal Tesisler ve Semt Meydanlarının bir yenisi hizmete girdi. Özgürlük ve İnönü Mahallelerinin kesişiminde yer alan projede en önemli detay ise dev bir şelale oldu.

Erişler Şelale Park ve Sosyal Tesisleri açıldı
28 Şubat 2019 - 08:33
İlçenin değişim ve dönüşüm hamlesinde birçok yatırıma hayat veren Çayırova Belediyesi, Erişler Şelale Park ve Sosyal Tesisleri projesini tamamlayarak kullanıma sundu. İçerisinde kafeteryası, çocuk oyun alanı, dinlenme ve etkinlik alanları bulunan proje dev şelalesiyle şehrin silüetinde yerini aldı. Görkemli ve bir o kadar da yoğun katılımla açılışı gerçekleştirilen proje ile bölgede yıllardır atıl durumda bulunan alan yeniden canlandı. Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin öncülüğünde gerçekleşen açılışa Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, siyasi parti temsilcileri, STK ve dernek yöneticileriyle çok sayıda protokol ve vatandaş katılım sağladı.
 
5 Yılda 80 Proje, 450 Milyonluk Yatırım
Programda büyük bir ilgiyle karşılanan Belediye Başkanı Şevki Demirci, gerçekleştirmiş olduğu selamlama konuşmasında ilçenin 5 yıllık değişimine değindi. Çayırova’nın 2014 yılından bugüne kadar 80 projeyi aşan yatırım seferberliğiyle gelişimini sürdürdüğünü aktaran Demirci, her yılı dolu dizgin geçirdiklerini ve bu yolda projeleri birer birer hizmete sunduklarını söyledi. Klasik belediyecilik anlayışını 2014 yılında bir kenara bırakarak sosyal ve kültürel belediyeciliği ön plana çıkardıklarını vurgulayan Demirci, 450 Milyonu aşan 80 projeyi tamamlamanın gururunu yaşadıklarını belirtti.   
 
Demirci, “Her Alanda Hizmet Ürettik”
Açılışını gerçekleştirdikleri Erişler Şelale Park ve Sosyal Tesislerinin ilçeye hayırlı olmasını dileyen Demirci, sosyal tesisler bakımından ilçe ve bölge halkının 4 farklı noktada kaliteli, güler yüzlü ve ekonomik hizmet alabildiğini ifade eden Demirci, “Çayırova’mızın sosyal yaşamına semt meydanlarımız ve sosyal tesislerimizle dokunduk. 7’den 70’e her kesime hitap eden ve özellikle gençlerimizin vakit geçirebileceği sosyal alanlar oluşturduk. Halkımızın daha iyi şartlarda yaşayabilmesi, ilçemizin bölgeye bakıldığında ön plana çıkabilmesi için çok çalıştık. Gece gündüz demeden her bir projenin önemini benimseyerek çalışmalarımızı tamamladık. 5 yıllık bir süreyi 80 projeyle dolu dizgin geride bıraktık. Yaşam şehrim Çayırova’yı inşa ederken eğitime, sağlığa, sanata, spora, ulaşıma, altyapı ve üstyapıya, çevreye, sosyal, kültürel ve yaşam alanlarına ciddi yatırımlar yaptık. Kentleşme ve kentlileşme yolunda emin adımlar attığımız bu süreçte örnek projelerde geliştirdik. Türkiye çapında model olan Semt Konakları inşa ettik. Yine kapalı semt pazarları, binicilik ve cirit alanları, trafik eğitim parkı, yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonları, sosyal tesisler, semt meydanları gibi birçok projeyi hizmete açtık. Kocaeli’nin en modern ve büyük Kültür Merkezlerini, büyük bir sosyal yaşam olanı olan Kent Parkı kullanıma sunduk. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.