Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Minik kalpler Darıca'da kardeşlerine destek oldu

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Servisi’ne 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Çayırova Yenimahalle İlkokulu 2/A sınıfın öğrencileri tarafından sürpriz bir ziyaret düzenlendi.

Minik kalpler Darıca'da kardeşlerine destek oldu
26 Nisan 2019 - 09:34
Okul öğrencileri tarafından çocuk servisinde yatan hastalar tek tek ziyaret edilerek yanlarında getirdikleri oyuncaklar armağan edildi. Yaşanan bu güzel paylaşımın hem öğrencileri hemde hastanede tedavi gören çocuk hastaları oldukça mutlu ettiği gözlerden kaçmadı.
Bu anlamlı organizasyon sonrası açıklamalarda bulunan Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş “ Hastanemizde tedavi gören çocuklarımızın hasta psikolojisinden azda olsa kurtulmaları güzel bir an yaşamaları amacıyla böylesine anlamlı bir organizasyona imza atan başta bu güzel öğrencilerimize, okul yönetimi ve öğretmenlerine hediyelerinden dolayı teşekkür ederiz. Çocuklarımızın bu paylaşımlarının kocaman bir gülümseye dönüştüğünü görmekten çok mutluyuz.” ifadelerini kullandı.
Ayrıca okul yönetimi böylesine bir organizasyona ev sahipliği yapan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimine teşekkürlerini iletti.