Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SANTEK 2017 dün resmen açıldı

SANTEK 2017 4. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı'nın açılış töreninde konuşan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Kocaeli tam bir sanayi şehri. Kocaeli’nin ekonomik aktivitesinin yüzde 51’i sanayi. Böyle bir şehirde bu fuar bizim açımızdan çok önemli” dedi

SANTEK 2017 dün resmen açıldı
03 Kasım 2017 - 10:38
Uluslararası Fuar Merkezi'nde 02-05 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan SANTEK 2017 4. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Fuarın açılış törenine Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın yanı sıra Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, Bosna Hersek İstanbul Başkonsolosu Began Muhiç, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü, GTÜ Rektörü Haluk Görgün, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, kentimizde faaliyet gösteren STK'ların temsilcileri ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.
2-5 Kasım tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açacak olan fuar 13 OSB, 3 Serbest bölge ve teknoparklarıyla Türkiye’nin ikinci büyük sanayi kenti olan ilimizde sanayi  ve teknoloji sektörünün buluşma noktası olacak. Fuar 2-5  Kasım tarihlerinde saat 10:00-19:00, 5 Kasım Pazar günü ise saat 18:00’e kadar açık olacak. 25 bin metrekare kapalı sergileme alanında yaklaşık 300 firma ve temsilcisi yer alacak.