Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Batmanlılar, Karabacak'ı ziyaret etti

Darıca Batmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Kazan ve yönetim kurulu, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı ziyaret etti.

 Batmanlılar, Karabacak'ı ziyaret etti
15 Ocak 2015 - 07:37
 
Farklı yörelerden fazla göç alan ve mozaik şehir konumunda olan Kocaeli’de hemen hemen her ilin derneği var. Hatta bazı illerin köy dernekleri bile ilimizde kurulu. Her şehrin belli bir tarihi geçmişi ve kültürel dokusu vardır. Bu dokunan yaşatılması için en büyük görev derneklere düşer. Merkezi Darıca’da bulunan Batmanlılar Derneği de bunlardan biri. Darıca Batmanlılar Derneği Başkanı Hasan Kazan ve yönetim kurulu üyeleri, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret etti.
 
TANIŞMA ZİYARETİ
Yeni kurulan Darıca Batmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı’na getirilen Hasan Kazan, dernek çalışmaları hakkında Başkan Karabacak’a bilgi verdi. Kocaeli genelinde 2 bin civarında Batman kökenli hemşerilerinin yaşadığını söyleyen Kazan, amaçlarının kentte yaşayan hemşerilerine sahip çıkmak, birlik ve bütünlük içinde hareket ederek yaşadıkları bölgeye katkı sunmak olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Karabacak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ilçelerinde kurulu bulunan Batmanlılar Derneği’nin ihtiyaçlarını karşılama sözü verdi ve belediye olarak yanlarında olduğunu ifade etti.