Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ünlü'den MHP Darıca'ya ziyaret

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü önceki gün MHP Darıca İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Toplantıya MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Darıca Belediyesi MHP Belediye Meclis Üyesi Fikret Ağbaba, Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Talip Turanlı ve diğer partililer katıldı

Ünlü'den MHP Darıca'ya ziyaret
29 Nisan 2019 - 09:49
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü önceki gün MHP Darıca İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.  MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Darıca Belediyesi MHP Belediye Meclis Üyesi Fikret Ağbaba, Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Talip Turanlı ve diğer partililerin katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Ünlü, “Seçimlerin bitmesinin ardından CV’sini alan vatandaş bizlerinde kapısını çalmaktadır. Biz de kırmızı çizgilerimizi bozmadan, ilçe yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz ve ülkü ocağımızla tek yumruk olarak vatandaşın beklentilerine cevap vermeliyiz. Şu anda mevcut ittifakın desteklediği Muzaffer Bıyık belediye başkanı olarak belediye yapılanmasını, meclis üyesi görevlendirme yapılandırmasını sürdürüyor. Bunu tamamladığı an biz de vatandaşımızdan bizlere ulaşan talep ve sorunları kendisine ulaştırarak çözüm noktasında çalışmalar yapacağız. Bizler birbirimizin eksiğini aramadan bardağın dolu tarafına bakarak yorum yapan amaç teşkilatın tabanına sahip çıkmak olduğunu bilerek siyaset yapacağız. Cumhur İttifakından kaynaklanan güçle vatandaşımıza sabırla hizmet edeceğiz. Kimseden teşekkür beklemiyoruz. Beka dedik, çalıştık mı çalıştık. Başardık mı başardık. MHP’nin adayı logosu olmadığı halde sırf teşkilatım bana görev vermiş diye sandıklara sahip çıktı. Sahada tüm gücüyle çalıştı. Tabanımızdaki partililerimize sahip çıkacağız. Onları yakında başlayacak iftar programlarımıza aileleri ile birlikte davet edeceğiz.” dedi.
 
ÜNLÜ “BELEDİYE MECLİS 
ÜYEMİZ ETKİLİ BİR NOKTADIR”
İl Başkanı Ünlü “Dere kolları gibi tüm yataklar okyanusa akacak” diyerek, “Okyanus MHP’dir. Ülkü Ocaklarından ilçe yöneticilerine belediye meclis üyelerinden sandık görevlilerine kadar herkes birbirine saygı gösterecek. Herkes bir birinin sözünü dinleyecek. Genel başkanımız, il başkanlığımız, ilçe başkanlığımız bir açıklama yapmadan kimse sosyal medyada ahkam kesmeyecek. Sosyal medyada ruh halini yansıtan boş boş paylaşımlara bizde malzeme olmayacağız. Sosyal medyada bir şey yazıp paylaşmak isteyen hanımına mektup yazsın. Belediye meclis üyemiz etkili bir noktadadır. Yani yatak odası denilen noktadadır. Cumhur İttifakı’na zarar vermeden meclis çalışmalarında yerini alacak ve siyaset yapacak. Ancak tüm hareketlerinde teşkilatın yönlendirmesine göre hareket edecek. Teşkilat odaklı çalışacak. Yakında kongre çalışmaları başlayacak. Ben tecrübeden yana olan bir siyasetçiyim. Tecrübeyi savunuyorum. Mevcut yapı iktidar hazırlığı da yapacak. Bunun sınavını verecek. Bu nedenle tek listeli bir seçimle yöneticilerimiz seçilecek. 7 yıldır il başkanıyım. Herkesin bu teşkilata yararı var zararı var biliyorum. Onun için gece gibi birbirimizin eksiğini örterek siyasetimize devam edeceğiz.”dedi.