Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İlk işim sınırları değiştirmek olacak!

MHP’nin Darıca’daki başkan adayı olacak olan Arif Gülen gazetemizi ziyaret etti ve iddialı konuştu: Darıca’yı yönetmek ve marka yapmak için sabırsızlanıyorum’

İlk işim sınırları değiştirmek olacak!
07 Mart 2013 - 09:39
 MHP’nin Darıca adayı olarak lanse edilen ve önümüzdeki günlerde adaylığını resmen açıklayacak olan Arif Gülen, oldukça iddalı açıklamalarda bulundu. Gülen belediye başkanlığını alacak güçlerinin bulunduğunu belirterek ‘’Ben sadece başkanlığa aday biri değilim. Beni Darıca halkı gerçekten istiyor. Biliyorum ve inanıyorum ki Darıca halkı beni bağrına basacak ve beni belediye başkanı yapacak. Çalışmalarımızı başlatıyoruz. Türkiye’de adaylığını şimdiden açıklayan nadir adaylardan biriyim.
 
HİZMET NASIL YAPILIRMIŞ GÖSTERECEĞİM
Darıca’ya çok önemli projeler sunacağım. Lafla değil icraatlarla bir çok projeyi vatandaşımıza anlatacağım. Proje, hizmet nasıl yapılırmış herkese gösterecğim. Adaylar içerisinde en şanslı isim ben olacağım. Çünkü Arif Gülen her zaman halkın içinde.
 
DARICA’NIN MENFAATLERİ BENİM İÇİN ÖN PLANDA
Şuan Darıca Karslılar Derneği başkanıyım. Kısa bir süre sonra görevimi başkasına devredeceğim. Hakkımda çıkan bir çok dedikodu var. Yok Arif Gülen belediye başkanı olursa hemşerilerine daha yakın olacakmış, kıyaklar yapacakmış. Geçin o işleri kardeşim. Ben Karslıyım bu doğrudur ama ben artık Darıca’nın menfaatlerini düşünen biriyim. Erzurumlusu da, Yozgatlısı da, Tokatlısı da, Trabzonlusu da, Karslısı da benim insanım. Kısa bir zaman sonra ekibimi göreceksiniz ve hepiniz şaşıracaksınız.
 
SEÇİLİRSEM İLK İŞİM SINIRLARI DEĞİŞTİRMEK OLACAK
Allah izin verirse, halkımız bu görevi bana layık görürse, ilk işim bu saçma sapan olan ilçe sınırlarını değiştirmek olacak. Geçmiş belediye başkanları ve mevcut belediye başkanı bu konuyla ilgili ellerini taşın altına koyamadılar. Ben elimi masaya vuracağım ve hakkımız olan sınırları büyüteceğim’dedi.
 
MHP DARICA’DA ÇOK GÜÇLÜ
MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri ise yaptığı açıklamada ‘Şuan ilçemizde en güçlü siyasi partiyiz. Çalışmalarımız gece gündüz sürüyor. Adayımızı en erken belirleyen nadir teşkilatlardan biriyiz. Arif Gülen ile çıkacağımız bu yolda inanıyoruz ki seçimi kazanıp, MHP bayrağını Darıca’ya dikeceğiz’ dedi.