Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ben utandım, peki vali ve büyükşehir ?

2. Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele eden Kocaeli’nin tek takımı olan Darıca G.B.’nin bu içler acısı hali, Darıca’nın değil, tüm Kocaeli’ye aittir. Başta Kocaeli Valiliği, sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, hiç kimse bu konuda kılını dahi kıpırdatmadı.

Ben utandım, peki vali ve büyükşehir ?
04 Aralık 2018 - 21:43

2. Lig’de top koşturan temsilcimiz Darıca G.B. futbol takımı, Süper Lig’in başarılı takımlarından Antalyaspor’la deplasmanda oynadığı Ziraat Kupası Turnuvasında 2-2 berabere kaldı.

Takımımız, Antalya’ya maça giderken beş parasızdı, ya uçakla gidecektiler, ya da onca yolu otobüsle gidip perişan olacaklardı.

Zar zor da olsa bir şekilde biletler ayarlandı ve uçakla gidildi…

Futbolcularımız 5 aydan bu yana paralarını alamadıkları halde, aslanlar gibi sahaya çıkıp Antalyaspor’a kök söktürdü…

Bir önceki hafta oynanan Urfa maçına bir tek dahi yönetici gidemedi..

Çünkü takımın kasası tam takır..

Kulübün banka hesaplarına borçlar nedeniyle kimi alacaklılar ve bazı eski futbolcular tarafından bloke konmuş…

Yani anlayacağınız halimiz perişan !..

Peki bu ayıp kimin?

 

2. Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele eden Kocaeli’nin tek takımı olan Darıca G.B.’nin bu içler acısı hali, Darıca’nın değil, tüm Kocaeli’ye aittir.

Başta Kocaeli Valiliği, sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, hiç kimse bu konuda kılını dahi kıpırdatmadı.

Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanı Mücahid Vural’ın bizzat bir kaç kez gidip ricada bulunmalarına rağmen Kocaeli’nin en tepesindekiler, bu çaresizlik karşısında burun kıvırdılar.

 

Yapmayın beyler!

Eğer bir ay içinde futbolcuların alacakları ödenmez ise tüm takım oyuncuları TFF kararıyla boşa çıkacak. Transfer yasağı gelecek ve bu takım bundan sonraki maçlarına genç oyunculardan oluşan U-19’la devam edecek..

Kimse Darıcalılar’a seslenmesin, etimiz de budumuz da belli..

Altından kalkamıyoruz işte…

Bu nedenle, Darıca G.B. dibe vurmasın diye, her yol denendi, sırf ekonomisi düzelsin, futbolcu ve teknik heyet parasız kalmasın diye yılların takımı satışa çıktı, hatta azeri bir iş adamına dahi satışı yapıldı. Ama onlar da sıcak para koymayınca bu durumlara gelindi.

Ama yine de ve buna rağmen Kocaeli bölgesinin 2. lig’deki tek temsilcisiyiz… Ama tüm bunlara rağmen Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. Tur’a kadar geldik ve Antalyaspor gibi Süper Lig ekibine kök söktürdük.

Maçı televizyon kanalından seyredenler görmüştür, müsabaka başladıktan sonra takımımız 5 aydan bu yana para alamadıkları için protesto amaçlı olarak 1 dakika top çevirdiler, maçı anlatan spiker ise bunu defalarca anlatarak diline doladı.

Ben utandım…

Peki, bölgemizdeki 13 OSB’nin de aynı zamanda müteşebbis heyet başkanı da olan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ile 3 Milyar TL’ye yaklaşan bütçeye sahip Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da o maçı seyremiş midir?

Eğer seyrettiler ise, maçı anlatan spikerin,  futbolcuların 5 aydan bu yana para alamadıklarını sık sık söylemesi karşısında utanmışlar mıdır?

Eğer utanmadılar ise, her şeye rağmen o yağmurda sırılsıklam olan ve canlarını dişlerine takarak mücadele eden futbolcularımızın bu hırsı karşısında acaba vicdanları sızlamış mıdır?

Başarılarının hiç bir zaman tesadüf olmadığını her sezon gösteren bu kentin takım göz göre göre elden gidiyor..

Ağzımıza, aklımıza gelen her şeyi söyledik işte…

Daha ne diyelim ki ?