Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Bıyık ve taraftardan sürpriz ziyaret

Darıca Gençlerbirliği'ne Bayrampaşa maçı öncesi tesislerde üst üste iki ziyaret gerçekleşti.

Başkan Bıyık ve taraftardan sürpriz ziyaret
25 Ekim 2019 - 23:44
 Cumartesi günü sahasında oynayacağı Bayrampaşa maçı öncesi takıma moral vermek için organize edilen akşam yemeğine Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen
Başkan Yardımcıları Abdüllatif Özkan, Cüneyt Şentürk'ün yanısıra  Bıyık'ın danışmanı olan Feramuz Sağlam, meclis üyeleri teknik heyet ve futbolcular katıldı.
Yemeğin ardından konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ''biz dün olduğu gibi bugün de ve her zaman kulübümüzün yanındayız bizim için Darıca Gençlerbirliği şehrin en önemli dinamiği ve insanları bir araya getiren unsurudur,
altyapı ile ilgili de önemli projelerimiz var. Altyapıda oynayan futbolcularda bizim gözümüzde en az  A takım kadar önemlidir'' şeklinde konuştu.
Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen ise, " Beled,iye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık her zaman kulübümüzün ve bizlerin yanında olmuştur, bu güne kadar bizleri yanlız bırakmamıştır kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.
 
Muzaffer bıyık ve beraberindekilerin tesisten ayrılmasının ardından Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği (DARGET), çok sayıda Çınaraltılı taraftar, meşaleler eşliğinde yarınki maç öncesi
hem takımlarına başarılar dilemek hemde moral vermek için tesilerde futbolcularla bir araya geldiler.
Çınaraltı Tribün Lideri Orhan Atik’in futbolculara yaptığı konuşmada, ''Sizlerle gurur duyuyoruz. Bu maç bizim için gerçekten çok ama çok önemli. Arif başkanın desteğiyle ayağa kalkan takımımızı sizler sahada en iyi şekilde temsil ediyorsunuz.
Bu zamana kadar ne yaptıysanız, yarın da sizden aynısını bekliyoruz. Bu maçı galibiyetle taçlandıracağınıza eminiz. Biz her zaman sizin yanınızdayız.Allah yar ve yardımcınız olsun''” diyerek yarınki maçın önemini ve geçtiğimiz senelerde Bayrampaşa maçlarında yaşanan tirübün olaylarını anlatarak maçın kendileri için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti.