Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Belediyesi, önemli fuarda yerini aldı!

Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı’nda Darıca Belediyesi de yer aldı. Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu sene ilk kez düzenlenen Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı okuyuculara İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda kapılarını açtı.

Darıca Belediyesi, önemli fuarda yerini aldı!
18 Aralık 2017 - 08:27
İstanbullu kitapseverler, bu hafta 3 gün boyunca Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı’nda belediyelerin ve yayınevlerinin çalışmalarıyla buluştu. Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle düzenlenen fuar kapsamında söyleşiler, dinletiler, sergiler ve imza günleri de düzenlendi. Alanında ilk olan Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı; 25 belediye, 26 yayınevi ve 17 sahafı bir araya getirdi.
Fuar, Türkiye’nin büyük bir çeşitlilik gösteren somut ve somut olmayan kültürel mirasının bütünüyle korunmasının, bilinmesinin, yorumlanabilmesinin sağlanması ve bu kaynaklara erişimin güçlendirilmesi amacını taşıyor. Darıca Belediyesi’nin standını Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mücahid Vural temsil ederken, standı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da ziyaret etti.