Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'den gazetemize ziyaret

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gazetemizi ziyaret ederek tebriklerini ileten CHP Darıca İlçe Örgütü Başkanı Yakup Törk ile Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Yavuz Dursun ve Darıca CHP Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat’ı bu önemli gün nedeniyle tebrik ettiler.

 CHP'den gazetemize ziyaret
11 Ocak 2016 - 16:10

CHP Darıca İlçe Örgütü Başkanı Yakup Törk, ‘’Demokrasinin temel taşını oluştuarn basının, önemini, çalışanlarının ise üstlendikleri misyonun ülkemizde oldukça zor şartlarda idame ettirildiğinin bilincindeyiz.

Bu, önemli görevi  yerine getiren ve yaptıkları iş gereği gözlemleri, bağımsız duruşları ve tarafsız kimlikleri ile yönetim ve vatandaşlarımız arasında çok önemli bir köprü görevi gören basın, demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Geçmişten bugüne yaşantımıza önemli katkılar sağlayan basın-yayın kuruluşlarımız, günün imkânlarına göre kendilerini yenileyerek, şartlar ne olursa olsun katkılarını sürdürmektedirler.

Toplumların haber alma hakkını elde etmesi için her koşulda canla başla çalışan gazetecilerin özverili çalışmalarını takdir etmemek mümkün değil. O sebeple Darıca CHP İlçe Örgütü olarak basın yayın kuruluşlarımızın ve çalışanlarının kutsal bir görevi yerine getirdiklerine olan inancımız tam… Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, doğru, ilkeli ve tarafsız haber yapan basın yayın kuruluşlarımızı, zor şartlar altında, meslek etiğinden taviz vermeden, çalışmalarını sürdüren tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” Dedi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat ise, nazik ziyaretlerinden dolayı Yakup Törk’e ve yönetimine teşekkür ederken, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.