Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

UlaşımPark ile kaliteli yolculuk

Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım hizmetlerini yürüten UlaşımPark A.Ş. kaliteli ve konforlu hizmetini, güler yüzlü sürücü personelleriyle yolculara yansıtıyor.

UlaşımPark ile kaliteli yolculuk
04 Haziran 2018 - 21:16

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma hizmetlerinde konforlu ve kaliteli yolculuk için yeniliklere devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma hizmetini yürüten UlaşımPark A.Ş. şoförleri yeni, tek tip kıyafetleriyle direksiyona geçti. Tek tip kıyafetle yolcuları karşılayan sürücüler, yolculardan güzel tepkiler aldıklarını belirtiyor. Yeni uygulamaya göre şoförler, yaz dönemi kıyafetleri olan mavi apoletli beyaz kısa kol gömlek ile görevlerini sürdürecekler. Yeni kılık kıyafet uygulaması ile UlaşımPark A.Ş. kaliteli ve konforlu hizmetini, yolculara yansıtıyor. 

 

MİSAFİR ODAKLI HİZMET

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, UlaşımPark A.Ş. bünyesinde bulunan otobüs şoförleri için tek tip kıyafet uygulamasını hayata geçirdi. Yolculara karşı daha tertipli ve düzenli bir şekilde hizmet verilebilmesi için böyle bir uygulamayı hayata geçirdiklerini söyleyen Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark A.Ş. yetkilileri, "Misafir odaklı hizmet anlayışıyla çıktığımız bu yolda yolcularımıza daha kaliteli daha konforlu hizmet sunmak için araçlarımı yeniliyoruz. Araçlarımıza yenilemenin yanı sıra sürücü personelimizin de kılık kıyafetinde düzenleme yaptık. Tek tip kıyafet uygulaması ile yolcularımıza verdiğimiz değeri de gösteriyoruz. “ ifadelerini kullandı.

 

EĞİTİMLİ SÜRÜCÜ PERSONELLER

Ulaşımpark A.Ş. sürücü personelinin birçok alanda donanımlı olmaları için eğitimler de veriliyor. Personel ilk yardım, yangın eğitimi ve yolcu ile doğru iletişim kurma gibi birçok konuda eğitime tabi tutuluyor. Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımda vatandaşa daha kaliteli ve konforlu hizmet sunabilmek için personel eğitimlerini sürekli hale getirerek belli aralıklarda eğitimleri gerçekleştiriyor. Araç konusunda da çağın gerisinde kalmayan Büyükşehir, toplu taşıma araçlarını da sürekli yeniliyor.