Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Durumu iyiye gidiyor

Darıca'da, geçtiğimiz cumartesi gecesi saat 22.00 sularında komşusunun evine girmeye çalışan hırsız tarafından göğsünden tabancayla vurularak ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 32 yaşındaki Adem Kara’nın, yapılan müdahalelerin ardından sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Durumu iyiye gidiyor
19 Haziran 2017 - 12:00

Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Dr. Zeki Acar Caddesi Kafkas Sokak No: 3  adresinde geçtiğimiz cumartesi günü meydana gelen olayda, aynı apartmanın 2. katında ikamet eden komşusunun evine girmeye çalışan ve bu nedenle  kapıyı zorlayan bir kişiyi fark ederek kurusıkı tabancasıyla müdahalede bulunan Adem Kara, bu sırada hırsız olduğu sanılan şahıs tarafından tabancayla vurulmuştu.

Apartmanın merdivenlerinde başlayan kovalamaca sırasında göğsünden vurulan Adem Kara, daha sonra dışarıya kadar çıkabilmiş ve elindeki kurusıkı tabancayla sokak ortasında yere yığılmıştı.

Haber verilmesi üzerine 112 Acil Servis Ambulansı ile yaklaşık olarak iki yüz metre ilerideki Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne ağır yaralı olarak kaldırılan Adem Kara’ya isabet eden kurşunun sol göğüs kısmından girip,  sağ koltuk altından çıktığı tespit edilmişti. Hastaneye getirildiğinde aşırı kan kaybettiği ifade edilen adem Kara’nın, yapılan ameliyatın ardından durumunun iyiye gittiği ve bu sabaha karşı bilincinin yerine geldiği öğrenildi.

Diğer yandan, polis, Adem Kara’yı vurarak kayıplara karışan  şahsın eşgalini belirlediği ve yakalanması için harekete geçtiği öğrenildi.