Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Flaş! O liste de Karabacak yok!

Hürriyet ve Yeni Şafak Gazetesi'nin haberine göre AK Parti'de biri büyükşehir, biri il, 63’ü ilçe, 27’si belde belediye başkanı olmak üzere 3 dönem kuralına takılan 92 mevcut belediye başkanı bulunuyor. 14 yıldır Darıca'da Belediye Başkanlık görevini yürüten Şükrü Karabacak'ın bu listede neden olmadığı ise çok konuşulacak.

Flaş! O liste de Karabacak yok!
14 Kasım 2018 - 13:31
Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘‘Üç dönem belediye başkanlığı yapmış arkadaşlarımızı büyük oranda istirahate çekeceğiz’ açıklamasını yaptı. AK Parti'de 3 dönemdir görev yapan 92 belediye başkanı var. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın yanı sıra İstanbul'dan 8, Ankara'dan 4, Erzurum'dan 5 ilçenin belediye başkanı üçüncü dönemlerini dolduracak. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde aday gösterilecek isimlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada 3 dönemlik başkanlar için "Üç dönem belediye başkanlığı yapmış arkadaşlarımızı da büyük oranda istirahate çekeceğiz. Tamamına yakını için geçerli. Ha ne olabilir? Dördüncü dönem bir başka yerde bir başka il veya ilçede belediye başkanı adayı olabilir" dedi.
 
KARABACAK LİSTEDE YOK!
Hürriyet ve Yeni Şafak Gazetesi'nin haberine göre AK Parti'de biri büyükşehir, biri il, 63’ü ilçe, 27’si belde belediye başkanı olmak üzere 3 dönem kuralına takılan 92 mevcut belediye başkanı bulunuyor. 14 yıldır Darıca'da Belediye Başkanlık görevini yürüten Şükrü Karabacak'ın bu listede neden olmadığı çok konuşulacak. Ak Parti'ye yakın kaynakar, Karabacak'ın bir dönem belde belediye başkanlığı yaptığı için 3 dönem kuralına takılmayacağını iddia ettiler. Öte yandan  Büyükşehir olarak sadece Kocaeli ve il olarak da Bolu belediye başkanları üçüncü dönemlerini dolduruyor.