Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da fuhuş operasyonu

ÖZEL HABER - Darıca'da 3 ay önce kiraladıkları süper lüks villada fuhuş yaptıran 1 erkek şahıs ile fuhuşa aracılık ettiği belirlenen Özbek Asıllı 1 kadın, polisin yaptığı operasyon sonucu fuhuşta kullanılan yabancı uyruklu 3 kadınla birlikte gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan sanıklardan 2 kişi tutuklanırken, fuhuşta kullanılan 3 kadın göçler idaresine teslim edildi.

Darıca'da fuhuş operasyonu
26 Aralık 2018 - 10:57

Darıca Pirirreis Mahallesi, Yelkenkaya mevkiinde yaklaşık 3 ay önce süper Lüks villayı kiralayan Ö.S.(55) isimli erkek şahıs, yapılan ihbar sonucu Darıca Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince takibe alındı. Süper lüks villayı ve şahsı gözetim altında tutan polis, fuhuş yapmak için binaya giren çıkanları tespit etmesinin ardından operasyon düzenledi. Önceki gece villaya yapılan baskında ruhsatsız bir tabanca ve çok sayıda merminin ele geçirilmesinin ardından, fuhuş yaptırdığı belirlenen Ö.S , fuhuşa aracılık ettiği tespit edilen Özbek uyruklu G.E.(28) ile fuhuş için kullanılan Özbek asıllı Z.B.(35), N.A (26) ve Kazakistan asıllı B.A.( 23) göz altına alınarak İstasyon Karakol Amirliği’ne getirildi. 

Poliste alınan ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan şahıslardan Ö.S. ile Özbek asıllı G.E. tutuklanırken, fuhuşta kullanılan yabancı uyruklu 3 kadın yapılan muayenelerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildiler.