Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Özel Seymen'de coşkulu başlangıç

Oryantasyon dönemini oldukça verimli geçiren Seymen Koleji Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi, açılışıyla geleceğe umut veren bir başlangıç yaptı.

Özel Seymen'de coşkulu başlangıç
19 Eylül 2018 - 13:15
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Anadolu Lisesi Müdürü Yalçın Uzuner,  36.yılını yaşayacak olan Seymen Ailesi’nin önceki dönemlerde olduğu gibi gelecek olan her yeni dönemde de eğitim kalitesinden ödün vermeyeceğini vurguladı. 
Açılış programında LGS ve YKS ’de olan başarılarımızın her geçen gün arttığını ve artacağı belirtildi. Anasınıfından 12.sınıfa kadar her yaş düzeyindeki öğrenci için zamanın kıymetinden ve değerlendirilmesi gerektiğinin öneminden bahsedildi.  8.sınıftan 9.sınıfa geçen öğrencilerin birçoğunun ilk tercihlerini Seymen Koleji olarak yapmaları ve eğitim-öğretim dönemine kendi okullarında devam etmeleri, Seymen Eğitim Ailesi’nin iç işleyişinde ne kadar koordineli olduğunun bir göstergesi oldu. Eğitim ve öğretim hayatlarının ilk adımını atan 1.sınıf öğrencilerin günün anlamına uygun okudukları şiirler, büyük alkış aldı. Program; idare, öğretmen, veli  ve öğrencilerin hep birlikte gür sesle söyledikleri 10.Yıl Marşı ile sonlandı ve öğrenciler öğretmenleri eşliğinde sınıflarına geçti.