Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karabacak, Bolu'da seçim çalışması yaptı!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 7 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarını sadece Darıca'da sürdürmüyor.

Karabacak, Bolu'da seçim çalışması yaptı!
04 Haziran 2015 - 10:12

Önceki gün memleketi Bolu'ya giden Başkan Karabacak burada Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz ile birlikte Bolu'da semt pazarında esnafları ziyaret etti. Köylü kadınlarla sohbet edip destek isteyen Başkan Şükrü Karabacak, ülkedeki istikrarın ve güven ortamının sürmesi için Ak Parti'nin yeniden iktidara gelmesi gerektiğini ifade etti. Köylülerin destek sözü verdiği Mehmet Emin Güz, pazar ziyaretlerinin ardından Mudurnu'ya gitti. Mudurnu Teşkilatı ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Mehmet Emin Güz, Mudurnu'da büyük destek gördü. 

KARABACAK'TAN TAM DESTEK

Darıca Belediye Başkanı Ak Partili Şükrü Karabacak seçim çalışmaları kapsamında Mehmet Emin Güz'e destek vermek için Mudurnu'ya geldi. Mehmet Emin Güz ile birlikte vatandaşlarla kucaklaşan Şükrü Karabacak, memleketi olan Mudurnu'da destek turlarına çıktı. Mudurnuluların bağrına bastığı Şükrü Karabacak Mehmet Emin Güz için girdiği her dükkandan oy istedi. 

MUDURNU'NUN EVLADI KARABACAK

Mudurnu'da vatandaşların gösterdikleri ilgi karşısında 3­0'ı hissettiklerini açıklayan Mehmet Emin Güz, “Mudurnu'da esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Darıca Belediye Başkanımız, Mudurnu'nun evladı Şükrü Karabacak bize destek verdi. Burada gördüğümüz ilgi çok güzel. İnşallah bu coşku ve heyecan bizlere 3­0'ı müjdeliyor. 7 Haziran seçimlerinden sonra çok iyi hizmetlerin bu bölgeye geleceğini düşünüyoruz. Bu yüzden Mudurnulu vatandaşlarımızın oylarına talibim” dedi. 

MUDURNU ESNAFINI ZİYARET ETTİLER

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise Mehmet Emin Güz'e destek vermek için Mudurnu'ya geldiğini belirterek, “Mehmet Emin Güz kardeşimize destek olmaya geldik. Mudurnu'da esnafı ziyaret ettik. Mudurnu'da esnaflarla bir araya geldik. 3 dönemdir Darıca'da Belediye Başkanlığı yapan bir kişi olarak davamız olan Ak Partinin başarılı olması için görevimizi yerine getiriyoruz. İlgi alaka çok güzel. İnşallah hayırlara vesile olacak. Bu gidiş ülkemizin geleceği ile ilgili olarak çok önemli. Bu seçimler yeni Türkiye'nin başlangıcı olacak” diye konuştu.