Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Olcay Ulus, tam gaz çalışıyor!

Ak Parti Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Olcay Ulus beraberindeki güçlü ekibi ile hız kesmeden seçim çalışmalarına devam ediyor.

Olcay Ulus, tam gaz çalışıyor!
06 Kasım 2013 - 12:36
Tanıtım broşürleri ve kartvizitlerini ekibi ile cadde cadde ve sokak sokak dağıtıyor. Esnafları, vatandaşları ve dernekleri ziyaret ederek geçiren Ulus, Darıca Merkezde bulunan esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.  Belediye Başkan Aday Adayı Olcay Ulus daha önce Darıca`ya hizmet konusunda  yedi yıllık yapmış olduğu Belediye Başkan yardımcığı görevinde sevilen saygı duyulan, toplumun güveni kazanan ve genç olmanın getirmiş olduğu  avantajı ile hız kesmeden çalışmalarına aralıksız devam etmekte olduğu görüldü.
 
 DARICA ESNAFINDAN OLCAY ULUS` A YOĞUN İLGİ
 
Yapmış olduğu ziyaretler ve görüşmelerde toplumdan büyük ilgi gören, bu  ilginin büyüyerek devam edeceğini ifade eden ve toplumun her kesiminden destek almanın düşüncesi içinde olduklarını ifade eden Darıca Belediyesi’nin genç belediye başkan aday adayı Ulus Aday Adaylığı döneminde vatandaşlarımızın desteği ile yapılacak halk oylamasından olumlu yönde  sonuçlar  alacaklarını ve  halkın içinde olarak ziyaretlerini sürdüreceğini  tek tek vatandaşımıza ulaşma konusunda çalışmalarına yoğunlaşmakta olduklarını belirtti.
Ekibi ile ziyaretlerini sürdürmekte olan O Ulus, Osmangazi Mahallesi, Aşıroğlu Caddesi Esnafını, Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi Esnafını, Nene hatun Mahallesi esnafını, Abdi ipekçi Mahallesi İstasyon Caddesi Esnafını, Farabi Devlet Hastanesini Dr. Zeki Acar Caddesi Esnafını ve bu mahallelerde kurulan pazar yerleri  ziyaretlerini tamamladı. Ak Parti’nin sloganı haline gelen “Durmak Yok Yola Devam” felsefesiyle çalışmalarına devam edeceğini ifade eden Ulus “ bununla birlikte Darıca’da elini sıkmadığımız,halini hatırını sormadığımız,derdini dinlemediğimiz vatandaşımız kalmayacağını” ifade etti.