Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı Duyar, çok hızlı başladı

Geçtiğimiz hafta yeni göreve başlayan Darıcalı Çağdaş Duyar ve ekibi çalışmalara hızlı başladı. İlk göreve geldikleri gün Tez-Koop İş Genel Merkezi ve Tesco-Kipa ile toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Darıcalı Duyar, çok hızlı başladı
10 Mart 2013 - 17:36
 Gebze Şubesi yönetimi ardından hafta başında Tübitak ile toplu iş sözleşmesi görüşmeleri için Ankara'ya gitti.Ankara dönüşünde Gebze şubesi yönetim, disiplin ve denetleme kurulu üyeleri ve tüm iş yerlerinde ki temsilciler tanışma toplantısında buluştu. Sendika binasında düzenlenen toplantıya  katılım oldukça yoğun oldu.
Tübitak Bilgem, Mam, Ume, Tüsside , Gyte, Tasiş Gümrük, Tesco Kipa, Carrefour, Migros işyeri temsilciler kurulunun eksiksiz katıldığı toplantıda yönetim kurulu, disiplin ve denetleme kurulu üyeleri de eksiksiz katılım gösterdi. Toplantıya ayrıca Genel Merkez Mali Sekreteri Yalçın Çalışkan'da katıldı.Tanışmanın ardından yeni dönemde yapılacaklar hakkında işyeri temsilcilerine bilgi aktarıldı. Özellikle ilk haftaları çok yoğun geçen yeni yönetim geride kalan hafta hakkında temsilcileri bilgilendirdi.