Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Burası Darıca, burdan çıkış yok! 3-1

3. Lig Temsilcimiz Darıca GB, bugün kendi sahasında karşılaştığı, Pazarspor'u ezici bir oyunla 3-1 mağlup etti. Temsilcimizin gollerini Halil, Yusuf ve Bünyamin kaydetti. Sarı - Yeşilli futbolcular, attıkları goller sonrası asker selamı vererek, Afrin'deki askerlerimizi unutmadılar.

Burası Darıca, burdan çıkış yok! 3-1
28 Ocak 2018 - 15:03
3. Lig 2. Grupta haftanın maçı olarak değerlendirilen karşılaşmada ekibimiz Darıca GB, kendi sahasında lig lideri Pazarspor'u ağırladı. Karşılaşmaya taraftarlar büyük ilgi gösterirken, Darıca tribünleri hınca hınç doldu. Pazarsporlıu taraftarlar ise kendilerine ayrılan bölümde yer aldılar. 
 
12. dakikada Bünyamin’in uzaktan harika şutunu kaleci Reşat son anda çıkardı.
33. dakikada Hakkı kaleci ile karşı karşıya kaldı, Emrecan’ın arkadan müdahalesiyle hakem penaltı noktasının gösterdi. Topun başına geçen Halil Darıcamızı 1-0 öne geçirdi.  43.dakikada Pazarsporlu Turgay frikikte topun başına geçti. Turgay attığı gol ile durumu 1-1e getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. 61. dakikada Halil’in kullandığı kornerde topa ayağını uzatan Yusuf, Darıca GB’yi 2-1 öne geçirdi. 90. dakikada ise Alper sağ kanattan getirdiği topu, boşta bulunan Bünyamin’e çıkardı. Bünyamin topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu belirledi. 3-1. 
 
ÇINARALTI MUHTEŞEMDİ
Darıca'nın vefakar taraftar grubu Çınaraltı, tribünleri adeta bayram yerine çevirirken, 90 dakika boyunca takımımıza destek vererek galibiyette önemli rol oynadılar. Alınan 3-1lik galibiyet sonrası ise futbolcular ve taraftarlar bu galibiyet coşkusunu hep beraber yaşadılar.
 
YENİ BAŞKAN VE YÖNETİM TAM KADRO STADDA
Darıca GB'yi bu önemli maçta onursal Başkan ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ta yalnız bırakmadı. Darıca GB'nin yeni başkanı Mücahid Vural ve yeni yönetimi de tam kadro Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı'nda yer aldılar. Alınan galibiyet sonrası taraftarlar, futbolcular, teknik heyet ve Darıca GB yönetimi hatıra fotoğrafı çektirdiler. 
 
DARICA GB: 3- PAZARSPOR:1
Stad: Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı
Hakemler: Emre Kargın*, Arda Darcan, Muhammet Doğan*
Darıca GB: Gökhan*, Alper, Kerem, Yusuf*, Mehmet, Bünyamin, Emrullah, Halil*, (DK 88 Oktay?) Aziz* (Dk 72 Enes), Alperen*, Hakkı** (Dk 90 Emrah?)
Pazarspor: Reşat*, Emrecan, Maksut, Sinan*, Turgay*, Mert, Sinan (DK 42 Mehmet*), Egemen*, Altan*, Kemal*(Dk 69 Oğuzhan*), Ufuk**
Goller: Dk 33. Halil, Dk 61 Yusuf, Dk 90 Bünyamin (Darıca), Dk 43 Turgay, (Pazarspor)
Sarı Kartlar; Alper, Hakkı (Darıca GB), Emrecan (Pazarspor)