Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Kocaeli Seçime her an hazır!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Milli meselelerde yapıcı muhalefetin önemine değinen Ünlü, Seçmen İletişim Merkezi’ni tanıtarak, her an seçime hazır bir yapı oluşturduklarını söyledi.

MHP Kocaeli Seçime her an hazır!
19 Ekim 2017 - 09:44
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Ünlü, “MHP Kocaeli teşkilatı olarak çalışmalarımız kesintisiz devam etmektedir. Türkiye üzerinde olağanüstü oyunların ve Bizans entrikalarının yaşandığı bir dönemden geçiyoruz. Bu sebepledir ki zaman birlik olma zamanıdır. Bu yüzden MHP Kocaeli İl teşkilatı olarak İl Başkanları buluşmasını önemsiyoruz” dedi.  
 
YAPICI MUHALEFET VURGUSU 
Olağanüstü hallerde, insanlar kenetlenir diyen Ünlü, “Devlet, millet, vatan ve bayrak ön plana çıkar. Geride ne kaldıysa hepsi teferruat sayılır. Bütün ihtilaflar dondurulur. Tartışmalar, polemikler ertelenir. Küçük hesaplar rafa kaldırılır. Tabi buradan kast ettiğimiz siyaseten ortaya koyduğumuz müstakil iradenin tamamen ortadan kalkması anlamına gelmiyor. Yapıcı muhalefet anlayışımızla söylenmesi gerekenleri söylemekten imtina edeceğiz anlamına da gelmiyor. Önümüzdeki yerel seçimlerde MHP’nin insan odaklı belediyecilik anlayışını Kocaeli“ de hakim kılma iddiamızdan vazgeçeceğimiz anlamına da gelmiyor” diye konuştu. 
 
SİM’İ TANITTI 
Seçmen İletişim Merkezi (SİM)’ni basın mensuplarına tanıtan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bu ekip 2019 seçimlerine kadar çalışmaya devam edecektir. Burada vatandaştan bire bir bilgileri alabilen, vatandaşların sorularını cevaplayabilen, vatandaşın derdini burada dinleyebilen, bir yapıda MHP siyasetinin önünü açacaktır. Ekiplerinin 25 bine yakın havuzda teşkilatı olan bir teşkilatız. Bu havuz burada sandığında, mahallesinde ben bu kadar oy çıkardım, bu kadar oy çıkaracağım diyen bir yapı. Bugün seçim yok ama 3 Aralık’ta MHP seçim provası yapacağız dediyse bu altyapıyı kurmak zorundaydı. MHP bugün seçim olsa ne kadar oy alırız bunu ıslak imzalı bir şekilde MHP Genel Merkezi’ne göndereceğiz. Bu ekip 2019 seçimlerine kadar çalışmaya devam edecektir. Burada vatandaştan bire bir bilgileri alabilen, vatandaşların sorularını cevaplayabilen, vatandaşın derdini burada dinleyebilen, bir yapıda MHP siyasetinin önünü açacaktır” şeklinde konuştu.  
 
“SINAV TAMAMEN KALDIRILSIN” 
Ünlü, “Kocaeli de başta trafik kaosu olmak üzere yereldeki eksiklikleri görmezden geleceğimiz anlamına da gelmiyor. Ya da merkezi hükümetin yanlışlarını tamamen görmezlikten geleceğimiz anlamına da gelmiyor. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Milli Eğitim sistemimize ki karmaşaya değinmiş ve hükümete önemli uyarı ve tavsiyelerde bulunmuştur. Milli eğitim istikbal demektir istiklalin güvencesidir. Milli eğitim sistemindeki karmaşa acilen çözülmelidir. Milli eğitimde her bakan değişikliği yeni bir politikaya kapı aralıyor yeni bir uygulama getiriyorsa durup düşünmeliyiz. Hükümetin politikası önemlidir. Üniversite sınav sistemindeki gelgitler kafa karışıklığı maalesef son bulmuş değildir. Öğrencilerimiz huzursuz anne babalar kaygılıdır. MHP olarak hükümete tavsiyemiz Üniversite sınavının tamamen kaldırılmasıdır” şeklinde konuştu.