Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gürses Kılıç; Kadromuz muhteşem!

Darıca Gençlerbirliği’nin yeni teknik direktörü Gürses Kılıç, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Önceki gun ilk idmanını gerçekleştiren temsilcimiz Darıca GB’de yeni teknik direktörü Gürses Kılıç, Darıca GB gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Gürses Kılıç; Kadromuz muhteşem!
12 Temmuz 2017 - 10:32
Darıca’daki transfer sürecini gazetemize açıklayan Kılıç, ‘’Çorum Belediyespor’dan ayrılmadan önce pek çok 2. Lig ve 3. Lig takımlarından teklif aldım. Darıca’dan telefon geldiğinde, başkanlarımızla görüşmek için Darıca’ya geldim. Buradaki organizasyonu, inancı ve imkanları gördükten sonra hiç düşünmeden bu teklifi kabul ettim. 
Darıca GB’nin yeri asla ve asla 3.lig değil. Elimizden gelenin fazlasını yapıp, bu sene 2.lige yükselmeyi çok ama çok istiyoruz’’
 
YENİ TRANSFERLER YOLDA
‘’Darıca GB’yi geçen sezonda bir kaç maçında takip ettim. Kadromuzun korunmuş olması bizim için büyük bir avantaj. Takımımızda çok sayıda yıldız futbolcu bulunuyor. Zengin kadromuz ile beraber yapacağımız nokta transferlerle kampların bitiminde daha hazır hale geleceğiz’’
 
GRUBUMUZ ZOR AMA BİZ DARICA GB’YİZ
‘’Grubumuzda çok güçlü takımlar var bu doğru. Ancak şunu unutmayalım ki biz de Darıca GB’yiz. Her takımın çekindiği bir kulübüz. Başkanlarımız, teknik heyetimiz, futbolcularımız, yöneticilerimiz, taraftarlarımız ve basın mensuplarımızla beraber birer Darıca GB ailesiyiz. Allah’ın da izniyle bu sene şampiyon olacağız’’ dedi.