Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

O sürücü gözaltına alındı

Darıca Nenehatun Mahallesi, Battalgazi Caddesi’nden Tuzla Caddesi’ne gitmek üzereyken aniden yola çıkan 6 yaşındaki çocuğa çarparak ağır şekilde yaralanmasına neden olan ve daha sonra panikleyerek olay yerinden uzaklaşan 34. BR. 3506 plakalı aracın sürücüsünün 26 Yaşındaki D. Işık olduğu tespit edildi.

O sürücü gözaltına alındı
23 Ekim 2017 - 20:49

Çevredeki bir işyerine ait güvenlik kameralarını incelemesinin ardından kazaya karışan mavi renkli otomobilin plakasını tespit eden polis, aracın İstanbul’daki bir kiralama şirketinden kiralandığı bilgisine ulaştı. Şirket yetkilileriyle irtibata geçen polis, kısa sürede  aracı kiralayan şahsın D. Işık olduğu bilgisine ulaştı.

Yapılan inceleme ve araştırmaların ardından polisin çağrısına uyarak teslim olan D.Işık, karakoldaki ifadesinde amacının kaza sonrası kaçmak olmadığını ancak panik yaptığını ve olası tepkiler nedeniyle korktuğu için kaza yerinden uzaklaştığını söylediği öğrenildi. 

Bilindiği üzere bugün sabah saatlerinde meydana gelen kazada, Nenehatun Mahallesi, Battalgazi Caddesi’nde  2 çocuğuyla birlikte yolun karşısına geçmek isteyen 32 yaşındaki Özlem Usanmaz, ilk önce 1-2 yaşlarındaki çocuğunu bebek arabasıyla birlikte karşı kaldırıma bırakmış, daha sonra 6 yaşındaki Muhammet Yusuf Usanmaz’ı almak isterken kaza meydana gelmişti.

 6 yaşındaki Muhammet Yusuf Usanmaz’ın  halen Darıca Farabi Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavisi devam ederken, polisin sürücü D. Işık’ı yarın Mevcutlu olarak adliyeye sevk edeceği öğrenildi.