Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Azeri: Biz sizden ne istedik Allah aşkına?

MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Erkan Azeri yine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Azeri: Biz sizden ne istedik Allah aşkına?
18 Ağustos 2015 - 10:53

MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Erkan Azeri yine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Azeri açıklamasında ''Sen nereden bilirsin ki bizi? Biz kendi aramızda münakaşa ettiğimizde sen bayılırsın eşe,dosta haber salarsın
birbirlerini yiyorlar diye.Biz yine kendi aramızda münazara ederiz,sen nereden bilirsin ki? biz bir birimizi kimseyle değiştirmeyiz.Esası şunu bilki;biz '' en kötümüzün tırnağını,başkasının başıyle değişmeyiz''.Sen nereden bileceksin ki ,bizim gönül gözümüz asla ,bir birimize karşı kör olmaz,bakamaz zaten.Evet bu hal üzere olduğunuzu hiç hatırladınız mı? Bize oy vermediniz,bize verdiğiniz ödünç ne var ki,bizden alacaklı oldunuz? Her yerde MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli için olumsuz yönde fırtına kopartıyorsunuz.Bak bunu unutma,''Sen değer yargılarını sıfırlamış,sen olmazsan gerisi tufan ''masalları anlatırken,biz yeniden diriliyoruz.

Biz ihale,rant,atama,menfaat üzerine kurulu aklına ne geliyorsa bütün dünya nimetlerini, yine elimizin tersiyle itiyoruz.

Biz sizden ne istedik Allah aşkına ?

Türkiye'de yaşanmış en büyük yolsuzluk olayı diye adlandırılan 17/25 Aralık operasyonlarını ele alıp,kamu vicdanına karşı sorumluluğumuzu yerine getirelim dedik.

Biz sizden ne istedik Allah aşkına ?

Sizin partinize karşı belki dediğiniz gibi,''küresel bir oyun oynandı,gelin bu oyunu bozalım ve herkes hukuk önünde eşit olsun,adil yargılansın''.Bu durumda sizinle beraber olacaktık ve ülkedeki hainleri ortaya çıkaracaktık değil mi ?

Biz sizden ne istedik Allah aşkına ?

2007 Yılından bugüne kadar ,küresel güçlerin başlatıp sizinle devam ettirdiği ''sözde çözüm sürecini bitirelim,Devlet otoritesi yeniden tesis edilsin,Asker,Polis şehit olmasın'' talebinde ne var ki ?

Bakın sizde dondurduk diyorsunuz, ama hergün şehit anaları ağıtlar yakıyor. O zaman dondurmak yetmez diyoruz,zira donan projeyi yarın projenin ağa,babaları dolaptan çıkart dediğinde sen çıkartıp tekrar Kandil ile İmralı arasında sıkışıp kalacaksın.

Biz sizin böyle bir duruma düşmenize üzülmüyoruz,biz ülkemizi siz yönettiğiniz için üzülüyoruz.

Öyleya hep iyi niyetinizden kaybeden insanlarsınız.

AB sizi kandırdı.

ABD sizi kandırdı.

Cemaat sizi kandırdı.

PKK sizi kandırdı.

Bu kadar iyi niyetiniz suistimal ediliyor,biz bundan dolayı üzülüyoruz.

Bakın Cumhurbaşkanımız bile diyor ki ;artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.

Yani Türkiye'nin artık belli bölgelerinde Özerklikler ilan edildi.

Aynı zamanda olağan üstü hal ilan edilen bölgelerimiz var.

Artık hiç bir şey eskisi gibi değil Cumhurbaşkanının dediği gibi.

Son kez diyoruz ki;gelin Hükümetinize yapılan darbe girişiminin faillerini ortaya çıkartalım.Sizler gibi alnı açık,yüzü de partisi gibi AK olan insanları şaibeden kurtaralım.

Yine son kez diyoruz ki; bu çözüm sürecini değil ''Dondurucuya koymak,koyduğunuz dondurucuyla beraber atalım gitsin''.

Sadece isteklerimiz bunlar.Her isteyene bu kadar iyi niyetle bonkör davranırken,bizim başımız kelmi ?

Olmadı mı,olmasın; biz ülkücüyüz yazıma başladığım cümlelerde olduğu gibi,BİZ BİZE KURBAN,ELDE BİZE KURBAN.

NE MUTLU TÜRK OLANA'' dedi.