Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tarhan, partilileriyle buluşuyor

CHP Darıca İlçe Teşkilatında gerçekleşen toplantıda CHP İl yöneticileri Musa Yılmaz, Ahmet Özmet, CHP Darıca İlçe Başkanı Şinasi Serdar, CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, Gebze Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Emin Akın ve partiler katıldı. Toplantıda milletvekili aday adaylığı konusunda açıklamalarda bulunan Tahsin Tarhan, CHP ilçelerini gezdiğini ve aday adaylığı konusunda bir karar vermeğini belirterek şunları söyledi: “ Bugün buraya adaylığı açıklamaya gelmedim. Böyle bir yola çıka

Tarhan, partilileriyle buluşuyor
23 Şubat 2015 - 22:27
 CHP Darıca İlçe Teşkilatında gerçekleşen toplantıda CHP İl yöneticileri Musa Yılmaz, Ahmet Özmet, CHP Darıca İlçe Başkanı Şinasi Serdar, CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, Gebze Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Emin Akın ve partiler katıldı. 

Toplantıda milletvekili aday adaylığı konusunda açıklamalarda bulunan Tahsin Tarhan, CHP ilçelerini gezdiğini ve aday adaylığı konusunda bir karar vermeğini belirterek şunları söyledi: “ Bugün buraya adaylığı açıklamaya  gelmedim. Böyle bir yola çıkarken CHP ailesinin rızasını almak gerekiyor. Diğer ilçeleri gezdim iyi bir destek gördüm. Geride üç ilçe kaldım onları da gezerek kararımı vereceğim. Eğer bana fırsat verilirse, Atatürk ilke ve inkılâplarından ödün vermeden vekillik yapacağım.  Asla vekilliğin tadını çıkaran bir vekil olmayacağım. Benim hedefim  hep CHP’yi iktidar yapmak  olacak. Eğer birlikte olacaksak bu yola çıkacağım. Yola çıkınca sizi mahcup etmeyeceğime söz veriyorum. Ama kararımı daha vermedim tüm ilçeleri gezdikten sonra milletvekilliği  aday adaylığı konusunda kararımı vereceğim” dedi.

Toplantıda ayrıca CHP Darıca İlçe Başkanı Şinasi Serdar kısa bir konuşma yaparak, CHP’de seçim çalışmalarını tüm hızı ile devam ettiğini belirterek, Tahsin Tarhan’a çıkacağı yolda başarılar diledi.