Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çayırova'da 40 bin kişi iftar sofralarında buluştu

Çayırova Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği iftar programları Akse Mahallesi Osman Yağmurdereli Parkı’nda son buldu. “Ecdadın İzinde Ramazan” sloganıyla 9 mahallede 18 noktada kurulan gönül sofralarında yaklaşık olarak 40 bin kişi ağırlandı.

Çayırova'da 40 bin kişi iftar sofralarında buluştu
10 Haziran 2018 - 18:02
Her yıl binlerce Çayırova’lıyı bir araya getiren iftar programları sona erdi. Bu yıl 9 mahallede 18 ayrı noktada kurulan ve Çayırova’lıların yoğun ilgi gösterdiği iftar programlarında yaklaşık 40 bin kişi hep birlikte oruç açtı. Çayırova Belediyesi’nin önemle üzerinde durduğu ve geleneksel hale getirdiği iftar programlarında Ramazan ayının bereketi ve tüm güzellikleride dolu dolu yaşandı.
 Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarlarının sonuncusu Akse Mahallesi Osman Yağmurdereli parkında gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına AK Parti 26. Dönem Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve mahalle sakinleri katıldı. Çocuklara özel gösteriler ve ikramlarla da renklenen iftar sofralarında sahne oyunlarından Hacivat ile Karagöz, Nasrettin Hoca, Meddah ve birbirinden eğlenceli yarışmalar da düzenlendi. 
 
Demirci, “Gönüllerimiz Buluştu”
Geleneksel olarak her yıl düzenlenen iftar programlarını gönül buluşmaları olarak nitelendirdiklerini ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 9 mahallede 18 ayrı noktada Çayırova’lılarla iftarda buluştuklarını söyledi. Her bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek Ramazan ayının maneviyatını dolu dolu yaşadıklarını anlatan Demirci, “Her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programlarının sonuncusunda bir aradayız. 18 noktada düzenlediğimiz ve bugün son mahalle iftarını gerçekleştirdiğimiz bu güzel ortamda sizlerle birlikte iftar etmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu birlik ve beraberliğimiz oldukça daha birçok gönül sofrasında huzurla buluşacağız. İlçemiz her geçen gün değişiyor. gelişiyor. Belediye olarak bir ilçede ne olması gerekirse daha fazlasını yapmaya gayret gösteriyoruz. Birçok projemizi tamamladık. Siz değerli Çayırova’lılara modern bir kent yaşamı sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Geride bıraktığımız 4 yılımızda 400 Milyon Liralık yatırım yaptık. Hükümetimiz, Büyükşehirimizle birlikte her bir yatırımı ilçemize kazandırdık. Modern, eksiksiz bir ilçeyi inşa ediyoruz. Kent Parkı, Kültür Merkezleri, yeni spor alanları, yaşam alanları, çevre ve modern parkları, eğitim alanlarını, semt konaklarını, ulaşım yatırımlarını, alt ve üstyapıları 4 yılda tammaladık. Şimdi sırada 200 Odalı Devlet Hastanemiz var. Temelini 2 ay içerisinde atacağımız dev sağlık merkezini de ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.