Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Köşker'den şehitlik ziyareti 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve ilçe protokolü; şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir ve kardeşi Soner Halisdemir ile birlikte Gebze şehitliğini ziyaret ederek aziz şehitlerimizin ruhu için dua etti.

Köşker'den şehitlik ziyareti 
15 Temmuz 2018 - 20:09
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programlarına katılmak üzere Gebze’ye gelen 15 Temmuz’un sembol isimlerinden şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir ve kardeşi Soner Halisdemir, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte ilk olarak Gebze şehitliğini ziyaret etti. 
Saygı duruşu, Kur’an tilaveti ve duaların okunduğu şehitlik ziyaretine şehit aileleri ve yakınlarının yanı sıra Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Eke, Garnizon Komutanı Ramazan Uydaş, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in babası Hasan Hüseyin Halisdemir ve kardeşi Soner Halisdemir de katıldı. Şehit kabirlerine karanfil bırakıldığı ziyaretin ardından şehit aileleri ve ilçe protokolü Çoban Mustafa Paşa Camii’ndeki mevlüde katıldı.