Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Törk, terörü lanetledi

CHP Darıca İlçe başkanı Yakup Törk, Ortaköy’de yapılan hain terör saldırısını lanetledi. Törk yaptığı açıklamada ‘’ Bu alçakça saldırı Açıkça laik, Seküler yaşayan insanların yaşam tarzına karşı yapılmıştır’’ dedi.

Törk, terörü lanetledi
03 Ocak 2017 - 08:05
Törk açıklamasının devamında ‘’ Ve ne Yazıktır ki? 
Cuma hutbesinde bile Diyanet’in yılbaşını normal bir akşamdan farklı gören bizden değildir diyen sözde imamları. (bizzat Cuma namazında dinledim vaazı veren Darıca Müftüsü) ki tüm Türkiye de böyledir. Etrafta saldırıya zemin hazırlayan Afiş asan ve hiç bir güvenlik gücünün müdahalesi ile karşılaşmayan dinimizi temsil edemeyecek kadar bilgisiz cahil meczupların olduğunu, Mekke’nin Fethini uydurarak toplumun Üzerindeki dini Baskının mahalle baskısına dönüştüğünü görmemek.
İşi ölenlere rahmet dileyip, gereğini yapacağız, bu saldırı devletimizin Birliği’ne karşı yapılmıştır diyecek kolaylığa sevk etmek bu terörün bitmeyeceği anlımına geliyor.  Ülkemiz sözde dindar nesil yaratmak Uğruna ve mezhepçi politikalarla maalesef bu terör sarmalına girmiştir. Artık tüm sivil laikler terör tehdidi altındadır.  Bir de ülkemizde bu terör saldırısına içten içe Yılbaşı kutlamasına gitmeselerdi de, ölmeselerdi. diyen milyonların olabileceğini düşünmek büyük acı veriyor. Terörü lanetliyorum’’ dedi.