Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Belediyesi, 30 Mart sabahı MHP'nindir!

Darıca ilçesinin 30 Mart sabahı MHP’li belediye başkanlığı öncülüğünde önemli projelere imza atacaklarını açıklayan MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri, daha bugünden kendisine ve partisine yönelik sevgi selinin yaşandığını belirtti.

 Darıca Belediyesi, 30 Mart sabahı MHP'nindir!
20 Kasım 2013 - 09:45
MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri , 29 Mart seçimlerinde önemli bir başarıya imza atacaklarını anlattı.  Darıca’nın yıllardır Ak Parti’li belediyenin yönettiğini belirten Azeri, MHP’nin Darıca’da belediyeyi yönetecek en iyi parti olduğunu söyledi.
‘DARICA’YI MHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI YÖNETECEK’
29 Mart seçimlerinin ardından Darıca’yı MHP’li Belediye Başkanı’nın yöneteceğini iddia eden Azeri şöyle konuştu: “MHP bir gün yok olan bir gün var olan bir siyasi parti değildir. Yaptırdığımız anketlerde Darıcalılar MHP’ye çok güveniyor. MHP’den Darıca Belediye Başkan adayı olan Arif Gülen ile ekibimiz en güzel hizmeti verecek. CHP ve Ak Partili belediyelerin Darıca’yı senelerdir ne kadar köylüleştirdikleri görülüyor. Seçimleri kazanırsak yeni proje ve açılımlarla iyi bir belediyecilik yapacağımızı her seferinde belirtiyoruz.Çünkü Darıca’da birçok problemler var.”