Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hasçelik'in çocukları iş güvenliğini resimlerle anlattı

​Çalışanlarının sağlık ve güvenliğine üst düzey önem veren Hasçelik, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası'nda konuya dikkat çekmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.

Hasçelik'in çocukları iş güvenliğini resimlerle anlattı
17 Mayıs 2019 - 16:54
Hasçelik, gezici İSG aracıyla çalışanlarına KKD (Kişisel Koruyucu Donanım) kullanımı konusunda bilgilendirme ve örneklerinin gösterimini yaptı. Araçta yer alan baret, gözlük, maske, emniyet kemeri vb. koruyucu donanımların tanıtımı ve tam koruma sağlanması için nasıl kullanılması gerektiği çalışanlara anlatıldı.
Yüksekte çalışmalarda emniyet kemeri kullanımının önemini göstermek için sanal gerçeklikle oluşturulan iş güvenliği simülasyonuyla çalışanların farkındalığı arttırıldı.
Sağlık ve güveliğin evde, işte, hayatın her alanında önemli olduğunu vurgulamak için hazırlanan broşürler dağıtarak ailelerin de dikkati çekildi.
Etkinlikler kapsamında çalışanlarının çocukları için düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği konulu resim yarışmasına çocukların ilgisi yoğun oldu. Hasçelik'te düzenlenen törene resimleri yapan çocuklar ve aileleri katıldı. Törende iş sağlığı ve güvenliğinin önemi hakkında konuşmalar yapılarak aileler de bilgilendirildi.  Yarışmada dereceye giren çocuklara ve yarışmaya katılan tüm çocuklara sertifika ve hediyeler verildi. ​