Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'ya kalite ödülü

Milli Eğitim Bakanlığı Toplam Kalite Yönetimi Uygulaması Ödül Yönergesi çerçevesinde Toplam Kalite Yönetimi alanında her yıl verilen “En İyi Ekip Ödülü” kategorisinde Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü ödüle layık görüldü.

Darıca'ya kalite ödülü
21 Mayıs 2014 - 08:36
 İl Değerlendirme Toplam Kalite Yönetimi ödül süreci kalite kurulu tarafından yapılan titiz bir değerlendirme neticesinde Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü ekip kategorisinde en iyi ikinci ekip oldu.

ÖZTOSUN DEĞERLENDİRME YAPTI
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada: “Darıca altı yıllık bir ilçe olmasına rağmen eğitim alanında büyük başarılar kazanmıştır. Beyaz Bayrak Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, sınav başarıları, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerde öğrencilerimizin bireysel ve takım halinde aldığı ödüllerle bu başarı pekişmiştir. Bu ödül Darıca’daki eğitim camiası için büyük bir moral olmuştur. Bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Emeği geçen fedakar öğretmenlerimizi, okul müdürlerimizi, velilerimizi ve çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Toplam Kalite Yönetimi (TKY) ödülü ile Darıca’daki eğitim kalitesi ve başarısı belgelenmiştir. Darıca halkımıza ve eğitim camiamıza hayırlı olsun.”dedi.