Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

''Darıca bizim göz bebeğimiz''

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, önceki gün Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

''Darıca bizim göz bebeğimiz''
30 Nisan 2015 - 09:46

Ziyarette konuşan Başkan Ceyhan, Darıca'nın Ak Parti'nin kalesi olduğunu belirterek, genel seçimlerde de çok yüksek oy alacaklarını, Darıca'nın her zaman Kocaeli'nin gözbebeği olduğunu açıkladı. 

Ak Parti Kocaeli İl başkanı Şemsettin Ceyhan, Ak Parti Darıca'yı önceki gün ziyaret etti. Ziyarette Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu. 

DARICA, AK PARTİ'NİN KALESİ

Darıca ile her zaman gurur duyduklarını belirten İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Darıca'nın Ak Parti'nin kalesi olduğunu söyledi. Ceyhan konuşmasının devamında ''Darıca, Ak Parti tarihinde her zaman farklı bir yerdedir. Darıca halkının bize olan güveni aldığımız oylarla ispat ediliyor. Muzaffer Başkan ve ekibinin çalışmaları gerçekten takdire şayan. Şükrü Başkanımızın yaptığı çalışmalar ise herkes tarafından takdirle karşılanıyor. Darıca, Kocaeli için çok önemli bir yerde'' dedi. Ceyhan'ın konuşmasının ardından teşkilat üyeleri Ak parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'a bir çiçek takdim ederek, ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.